Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

z EGR tak, jest na to akcja serwisowa, po zmianie w ASO zrobiłem 100tyś km i zero problemów
Rozrząd zmieniłem przy 270tyś, był jeszcze względnie dobry (wytarte napinacze i ślizgi) - więc wygląda, że poprawiony.
Warto zobaczyć przewód z czujnikiem ciśnienia paliwa, lubią puszczać ropę w wiązkę - cena nowego na ASO około 700zł

Poza tym silnik jest bezawaryjny, nie dzieje się nic

A auto: bardzo fajna konfiguracja jak dla mnie. Olej co 10tyś czyli raczej świadomy użytkownik, jak faktycznie jest prawie 5 lat właścicielem to myślę, że warto podjechać

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Świetna konfiguracja, esitoril jednak jest dużo ładniejszy niż portimao w g20. Sprawdzić i kupować.

Opublikowano

Duża różnica między skrzynią sportową, a zwykłą w jeździe na co dzień? Auto ma zwykłą skrzynię i brak manetek przy kierownicy (to można chyba całkiem łatwo doposażyć).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

skrzynie mechanicznie te same, pewnie chodzi o łopatki z których i tak mało kto korzysta (ja co najwyżej jak się DPF wypala 🤣)

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW