Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie posiadam elektryczny hak fabrycznie, jest cały czas rozłożony, na przycisku od składania świeci się cały czas zielona dioda i na nic nie reaguje, można sobie naciskać, trzymać, nie składa się, dioda cały czas na zielono.

Błędów brak, bezpieczniki sprawne.

Gdzie szukać?

Opublikowano

czym sprawdzałeś błędy?

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
Opublikowano

a zobacz czy w ISTA w module od haka (AHM) nie ma funkcji serwisowej do składania haka? Chyba też powinna być gdzieś informacja czy przycisk jest wciśnięty, bo może któryś przewód od tego przycisku jest przerwany i dlatego nie łapie.

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
Opublikowano

Sprawdzilem, przycisk dziala i reaguje, natomiast przy serwisowym skladaniu mam blad jak na zdjeciu

132.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie wydaje mi sie, nie mam zadnych objawow, wszystko dziala jak nalezy, ori BMW AGM 105 2022rok

EDIT:

Interesuje mnie jeszcze taki blad:

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez harnasm1
edit