Skocz do zawartości

BMW E34 turing Mysz w kanalach ogrzewajacych auto :):)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam maly problem co zrobic mam mysz w ukladzie nagrzewania auta dzisiaj jechal i troche zalatuje jak sie wlonczy ogrzewanie i uslyszalem przez chwile jak by sie cos tarlo ale to przez chwilke co zrobic z tym problemem zostawic az to przejdzie czy rozbierac wszystko prosze o porade pozdrawiam
Opublikowano
moze wpusc tam kota?

pozdrawiam

t.

Opublikowano
  • Autor
hehe no wlasnie ale naprawde niewiem co z tym zrobic zastawie lapke na noc zobaczymy :cry2:
Opublikowano

Te gryzonie maja bardzo dobry wech!! wiec wystarczy polozyc kawalek zoltego sera ,poza autem i sama wyjdzie!!

Raczej jej nie zabijj,bo to przynosi pecha!!

pozdrawiam

Opublikowano
Włącz grzanie na maxx, sama ucieknie na tył auta!, miałem to samo kiedyś w fiacie brawo. Poprostu przygrzej ją ostro!!
Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie chlopaki poprubuje zobaczymy jak ja zabilem to dopiero bedzie fajnie w autku hehe ale powinno przejsc hehe

:shock:

Opublikowano
Ale afera :lol: :lol: Jak lubią ser to może lubią też szybką jazdę beemką po mieście z muzyką na full :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
no co wy chcecie zabic mysz ktora najwidoczniej pokochala te BMW :D zafunduj jej porzadna przejazdzke... albo lepiej nie bo bedzie chciala wiecej i wiecej :mrgreen: :twisted2:

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano
I zwoła swoje półtora tysiąca kolegów i koleżanek z całego osiedla :worried:
Opublikowano
Krzysztof, zmień nicka na Popiel :mrgreen: :D :twisted2:
$M$
Opublikowano
Gorzej jak w błogosławionym stanie jest :mad2:

to wtedy chyba warto by sie udac do serwisu klimy (moze by cos poradzili...), bo inczej bedzie trza jezdzic glowami na zewnatrz

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."