Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałem wymienić półoś, ale każda nowa z GSP którą zamawiam przychodzi z pokrzywioną osłoną. Mogę to spróbować naprostować i tak założyć czy strzelę sobie w kolano takim zabiegiem? 3 półosie zamówiłem i każda ma defekt, podejrzewam w transporcie...

Jedna w lepszym jedna w gorszym.

IMG_20241031_102444.jpg

IMG_20241030_094613.jpg

Edytowane przez GODFATHER9191

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to osłona od strony dyfra, zasłania zabezpiecza uszczelnienie, jak masz to na zewnątrz, wyprostowanie nie stanowi problemu, przy wkładaniu na końcu włóż i bedzie widać, czy jest ok czy nie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

"lukaseq1", wątek dotyczył uszkodzenia osłony na półosi, a nie która byłoś jest lepsza, pozwól każdemu zdecydować co chce założyć do swojego samochodu, chyba że jesteś jego współwłascicielem i nie podoba Ci się ten wybór

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lukas ma troche racji. Najlepsza okazja aby ta "polos" po prostu oddac i kupic cos co polata, bo na GSP nie polata.