Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, mam pytanie - może głupie, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. W moim poprzednim aucie (mercedes) miałem klimę automatyczną i jak ustawiłem na panelu pożądaną wartość to potem ze wszystkich nawiewów w aucie leciało powietrze o tej samej temperaturze. W obecnym f11 niby jest tak samo ale nawiewy centralne żyją własnym życiem, tzn. wiem że za ich regulację odpowiada pokrętło z niebieską i czerwoną kropką ale nie chcę co chwila nim majtać, chcę żeby działało jak reszta nawiewów. Da się to jakoś zrobić?

Opublikowano

Mam już czwarte bmw i uważam, że klimatyzacja działa idealnie. Sama doskonale dopasowuje się do sytuacji i wieje różnymi temperaturami z różnych nawiewów. A to, że można ustawiać temperaturę nawiewów dmuchających na twarz to raczej zaleta a nie wada. Nie zawsze chcę mieć na twarzy ciepły podmuch, czasem lepiej chłodniejszy, aby nie usnąć 😉