Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nietypowy problem.

Mam Business CD bez zmieniarki CD. I bez "przygotowania pod zmieniarkę".

Kupiłem przez przypadek adapter bluetooth właśnie pod zmieniarkę (można zmieniać utwory). I zamiast dużą kostką pod radio, wpina się w bagażniku małymi, kilkupinowymi kostkami zamiast zmieniarki. 

I co ciekawe - mimo iż mam auto z 2003r. to nie mam wiązki od zmieniarki nigdzie w bagażniku. Myślałem że mam cała wiązkę, ale serio - zdjąłem tunel środkowy, schowek, tapicerkę bagażnika i nie mam tych kabli 🙂

Więc pytanie - co sądzicie o podłączeniu samej wiązki? Wkażecie mi może jakieś części czy coś?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kup złącze AUX podłączane do radia z tyłu lub moduł BT podłączany również tam. Groszowe sprawy.

Opublikowano

Kupiłem jakiś adapter z allegro, ale chyba nie mam AUXa zakodowanego, lub był uszkodzony. Bo AUX nie pojawiało mi się jako source.
Plus przełączanie piosenek jest zbyt fajne...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dołóż sobie kawałek kabelków i podepnij sobie tą cyfrową zmieniarkę w schowku. Radio ma płaskie czy okrągłe piny?

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)