Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, Thomasonair napisał(a):

Jestem blisko zamowienia nowej x3 i na pewni 11% upustu jest możliwe. Jutro mam dostać info z innego salonu ale może bedzie nawet 15%. 

Jaki silnik?

Opublikowano
W dniu 17.10.2024 o 00:20, Thomasonair napisał(a):

Jestem blisko zamowienia nowej x3 i na pewni 11% upustu jest możliwe. Jutro mam dostać info z innego salonu ale może bedzie nawet 15%. 

W dniu 10.09.2024 o 09:05, schizoidman napisał(a):

Czy ma ktoś z Was moze namiar do dobrego handlowca? Jestem na etapie zakupu X3 G45 30e, na ten moment daja 10% rabatu, czy to dobry rabat czy można ugrać większy?

Podeślijcie konfiguracje w prywatnej, może będę w stanie pomóc z rabatem bezpośrednio w BMW 😉

Opublikowano

Cześć, 

Czy ktoś jeździł już wersją m50? Wszystkie salony w mojej okolicy mają auta demo 20i albo 20d i nie planują mieć m50:( Jakby ktoś wiedział, gdzie można odbyć jazdę testową to proszę o info.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.10.2024 o 00:24, mic7 napisał(a):

Cześć, 

Czy ktoś jeździł już wersją m50? Wszystkie salony w mojej okolicy mają auta demo 20i albo 20d i nie planują mieć m50:( Jakby ktoś wiedział, gdzie można odbyć jazdę testową to proszę o info.

Bawaria Motors na Czerniakowskiej prawdopodobnie. Jeśli natomiast chodzi o silnik to jest to nadal B58, możesz przejechać się G01 żeby go sprawdzić - różnice podobno są znikome.

ps.: zaczyna mi się podobać, musze podjechać obejrzeć.

Edytowane przez sosen85
Opublikowano
W dniu 18.10.2024 o 21:18, buster12 napisał(a):

Podeślijcie konfiguracje w prywatnej, może będę w stanie pomóc z rabatem bezpośrednio w BMW 😉

Sikora w Mikołowie daje 15% 

Jednak zamówiłem u Gazdy w Katowicach. Mam z nimi bardzo dobre doświdczenia. Dali 14%

Opublikowano
22 godziny temu, Mariusz2709 napisał(a):

Czy ktoś dostał więcej jak 13,5 % na nową m50 ? 

Mam 4 oferty na razie i tyle max dają 

Jeden salon nawet był tak dobry że dał 5% masakra

Dostałem 14% w tamtym tygodniu na silnik 20i

Opublikowano
Godzinę temu, IronSzn napisał(a):

Na m50 nie wiem ale na 20i dosyc wyposazone dostalem wiecej

Ile dostałeś? Zamowilem kilka dni temu z 20i na 14%. Katalogowo skonfigurowałem na 321.000zl 

Opublikowano (edytowane)

Konfig na 314700 plus pakiety 15300

Dostalem ciut wiecej niz „sikora daje w mikolowie”

ale mysle ze te 12-15 na nowy model to dobra oferta. Pytanie jeszcze o ubezpieczenie finansowanie i kola 

Edytowane przez IronSzn
  • Lubię to 1
Opublikowano
1 godzinę temu, IronSzn napisał(a):

Konfig na 314700 plus pakiety 15300

Dostalem ciut wiecej niz „sikora daje w mikolowie”

ale mysle ze te 12-15 na nowy model to dobra oferta. Pytanie jeszcze o ubezpieczenie finansowanie i kola 

Dobra oferta. Finansowanie i pozostałe bede szukał bliżej odbioru. Dostawa okolo maja 2025

Opublikowano
W dniu 25.10.2024 o 09:44, ryb55 napisał(a):

bez przesady, z tą chemią, która jest teraz dostępna na rynku, to żaden problem

Jeżeli myślisz, że jakakolwiek chemia Ci dokładnie wyczyści taką felgę we wszystkich zakamarkach - to powodzenia.

Opublikowano
6 minut temu, PKort napisał(a):

Jeżeli myślisz, że jakakolwiek chemia Ci dokładnie wyczyści taką felgę we wszystkich zakamarkach - to powodzenia.

Na szczęście każdy wybiera i czyści taką felgę jaką chce. Nie ma się co martwić ☺️