Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapraszam wszytkich wlascicieli BMW e23, e32, e38 i e65 na spotkanie forumowo klubowe. Miejsce: Warszawa, termin troszke niefortunny bo przed swietami okolo 18 - 20 grudnia, szczegoly do ustalenia...

Pozdrawiam

Opublikowano
bardzo chetnie bym przybyl ale do wawy mam ponad 500 km wiec zaluje ale chyba sie nie uda ale mam nadzieje ze zamiescicie fotki z takiego spotu

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
oczywiscie bede !!! bardzo mi pasuje ten termin..moj 1 raz..a jesli chodzi o miejsce dostosuje sie .. :cool2: :cool2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Jak zdrowie i czas pozwoli to ja też sie zjawie.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano (edytowane)

hmmm... :think:

myśle że będę... :cool2:

ale...

tak naprawde to zależy od tego czy dopasuje termin... bo to różnie jeszcze może być... :(

oraz co gorsza... od tego czy jeszcze będę mięć siódemkę... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Edytowane przez cosmo
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Hej Siódemkarze

W Łodzi był taki klub - nazywał się - siódemki - bo adres miał Piotrkowska 77 - idealny na takie spotkanko jeśli istnieje to może kiedyś ?

Marcin czy jakieś propozycje miejsca w Wawie ?

Czy aktywnie - lodowisko - czy biernie jakieś dobre piwsko?

Pytam bo na 99% będę .

Cosmo - - w sercu zawsze będziesz mieć 7 - nawet jak chwilowo swoją sprzedasz .

Pozdro

MarioBigRed

Opublikowano
Jesli chodzi o miejsce to dostosuje sie do innych. Czekam na propozycje czasu, miejsca i formy w jakiej odbedzie sie spot. Wiem ze forumowicze kiedys sygnalizowali ze nie chca aby taki spot odbywal sie np. w knajpce przy herbacie tylko zeby aktywnie go spedzic przy samochodach... Jak beda propozycje to byc moze zrobi sie ankiete.
Opublikowano

To niezły pomysł. Gdy miałem amerykańską furę uczestniczyłem w takich zlotach. Zwykle na torze w Radiomiu lub w Miedzianej Górze.

Ze względu porę roku oraz charakter "7er" bardziej pasuje spotkać się w jakimś hoteliku, po poludniu poogladamy fury na parkingu, wieczorem jakaś bibka a rano śniadanie i do domu!

Ja mieszkam i pracuje w Krakowie więc czy Warszawa czy Łódź jest mi obojetne. Liczy sie frekwencja i klimat!

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano
kurde...az mi glupio ale ...dowiedzialem sie ze rodzinka sie do mnie zwali.a mieszkam teraz baaardzo daleko od wawy 1000km....wiec sorry chlopaki ale tym razem mnie nie bedzie..jeszcze raz wielkie sorry.. :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
Termin mozemy zmienic na jakikolwiek inny, gdyz ten z pierwszego watku byl ustalany podlug kolegi 7ka. Jednak napisal ze nie moze przyjechac, wiec mozemy ustalic bardziej pasujacy :D Proponuje pierwszy lub drugi weekend grudnia z naciskiem na Niedziele :)
Opublikowano

dzieki za wyrozumialosc..prze nastepnym takim zlocie postaram sie byc...

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
Hej Siódemkarze

W Łodzi był taki klub - nazywał się - siódemki - bo adres miał Piotrkowska 77 - idealny na takie spotkanko jeśli istnieje to może kiedyś ?

Marcin czy jakieś propozycje miejsca w Wawie ?

Czy aktywnie - lodowisko - czy biernie jakieś dobre piwsko?

Pytam bo na 99% będę .

Cosmo - - w sercu zawsze będziesz mieć 7 - nawet jak chwilowo swoją sprzedasz .

Pozdro

MarioBigRed

Ten klub nadal idtnieje i jest to jeden z bardziej ekskluzywnych no i drozszych pubow a raczej restauracji w Łodzi.

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano (edytowane)
proszę moderatora o DELETE Edytowane przez don

BMW E60 530d

Opublikowano
Don, przestań katować nas zdjęciami twojej fury ;) ... a poza tym co to ma wspólnego z tematem?

sorrry - właśnie sie zorientowałem że to nie ten post co potrzeba.

Co do zdjęć - TY już się nakatowałeś w swoim czasie!

BMW E60 530d