Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 7.06.2024 o 11:39, Tomasz73 napisał(a):

Witam

Odebrałem z salonu swoje X5 trzy miesiące temu.  Parę rzeczy mnie irytuje , porównując do poprzedniego mojego suva innej marki. Chyba , że czegoś nie wiem, nie znalałem, nie uruchomiłem:

- jak włączyć ogrzewanie samych  lustrek? Tylko tryb automatyczny, czy może tylko włączając ogrzewanie tylnej szyby? Nie można tego zrobić , kiedy się chce?

- naprawdę zewnętrzne lusterko od strony pasażera nie jest samościemniające? Wyposażenie mam prawie pełne bez haka... można to było gdzieś dobrać?

- czy jest możliwość ustawienia ulubionych kontaktów telefonicznych? Np. do 4, 6 osób prosto z ekranu? Nie znalałem tego...

- ogrzewanie przedniej szyby...to juz wiem , nie ma czegoś takiego w BMW

- u mnie nie pokazał ani razu (przy pustym zbiorniku) infromacji, że kończy sie płyn do spryskiwaczy, nie pokazuje tej informacji?

Czyli - jeśli dobrze rozumiem - przeszkadzają Tobie nawet takie drobnostki, jak ustawianie ulubionych kontaktów, ale równocześnie nie masz żadnego problemu z silnikiem, który wybrałeś do takiego auta ??????

Opublikowano
Godzinę temu, Fikus napisał(a):

Czyli - jeśli dobrze rozumiem - przeszkadzają Tobie nawet takie drobnostki, jak ustawianie ulubionych kontaktów, ale równocześnie nie masz żadnego problemu z silnikiem, który wybrałeś do takiego auta ??????

O jest i  on nasz ulubiony hejter  ze zmywaka z Londynu 😁Szlachta nie pracuje 🤣

• Lubię to 5
Opublikowano
8 godzin temu, Fikus napisał(a):

Oczywiście.  Więcej, jestem dumny z tego silnika. Choć czytam Twoje bardzo często złośliwe posty, to mimo, iż są kompletnie niemerytoryczne i nic nie wnoszą...to powiem Ci ...nawet śmieszne są!!! Nie zauważyłem, jakie Ty auto posiadasz, z jakim silnikiem i wyposażeniem? Kolega pyta🤣🤣🤣

• Lubię to 3
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz73 napisał(a):

Nie zauważyłem, jakie Ty auto posiadasz, z jakim silnikiem i wyposażeniem?

BMW PREMIUM w dużej benzynie, więc pewnie anglik e60 525i z olx za 15k.

• Lubię to 2
  • Haha 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.07.2024 o 23:47, Fikus napisał(a):

A co jest złego w 30d ?