Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie kupię taki slizg. potrzebuję na oba reflektory.

Na rysunku ma to nr 10.

90782.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Nowe uchwyty są dostępne. Używane znajdziesz na Ovoko. Dużo części, niektóre tańsze niż allegro, ale przesyłka kosztowna. Paczka do Polski dość drogo 40-50zł idzie 3-4 dni DPD, do Norwegii nie wysyłają. Większość części znajdujesz po oryginalnych numerach BMW, czasami bez pierwszych czterech cyfr, albo na piechotę marka > model > itd.

Edytowane przez Fuser
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Fuser napisał(a):

Nowe uchwyty są dostępne

właśnie kupiłem prawy, tyle że nie jest jak oryginał -brak jednego mocowania. Nie moge znaleźć lewego ślizgu. Nie chcę używanych, bo się kruszą ze starości - właśnie to, dopadło moje ślizgi.

Chyba miałem farta, bo prawy ślizg kupiłem za całe 12 pln, podczas gdy na dwóch innych aukcjach ten ślizg występował za 158 pln - fakt, że oryginał....

oryginał za taką kasę????

Edytowane przez 520i
  • Moderatorzy
Opublikowano

Założyłem, że w ogóle ich nie masz, bo te były w poliftach. A co tam się kruszy ?

Opublikowano

Oryginały - nie oszukujmy się - są wykonane "made in china" Kruszy się otwór na śruby, łamią się uchwyty te na ramionach..

Ogólnie ma ten plastik już swoje lata. Czas na nowe. 

IMG_20240511_133548.jpg