Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje mi sie ze jakies abstrakcyjne rzeczy piszecie

Widział ktoś opone 16 calową węższą niż 205 - z tego co wiem nie produkują :mrgreen: ??

Ja jezdze w zime na 205 i nie ma tragedii, do węższych trzebaby zmienic felgi na 15 calowe.

Jeśli się mylę o mnie poprawcie

Płyń pod prąd, z prądem płyną same śmieci...
Opublikowano
a na słupku nie masz naklejki jakie opony się zaleca, tam musi byc albo 205 albo 185, jak mialem swoja E-36 tez jeden sezon jezdzilem na 195 tkach i nic nie bylo:)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolego seru83, strasznie sie mylisz :) w sumie nie duzo, ale jednak...w moim poprzednim wozie mialem 16'' felunie i oponki 195 :) no chyba ze miales na mysli tylko zimówki :)
Opublikowano
---kujon----tu ma racje , jakie to fele--osobiście na zime alusy letnie to porazka--po sezonie zimowym zaczną sie sypać przez sól---ja jeżdze na 185, 195--tył i nie narzekam--mam stare alusy w dość dobrym stanie---15" H2--na lato mam inne--przekładam koła i tyle--przy okazji jak ktoś zostawia całe koła zimowe niech popusci powietrze do 1,2 atm. podobno mniej cierpią przez lato---pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz