Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś miał problem z bluetooth ? wczoraj przestał mi działać, na telefonie wyskakiwał komunikat że problem z połączeniem, wiec usunałem z samochodu telefon i próbuje na nowo sparować lecz w samochodzie tak jakby nie było włączonego bluetoota, sprawdzałem i oprogramowanie jest najnowsze, nie wiem czy padł jakiś moduł czy o co chodzi ?

Opublikowano

Problem rozwiązany, wystarczyło zrestartować system czyli przytrzymać wciśnięty guzik głośności około 20 sekund i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki bluetooth zaczął działać 

Opublikowano

U mnie od nowości był problem, BT działał ok przez tydzień a potem przestawał działać. Pomagał jedynie reset iDrive - przez 30 sek wciśnięty guzik włączania radia. Po tygodniu znów przestawał działać i tak po 4 razach zglosiłem to na gwarancji i wymienili cały iDrive na nowy, bo podczas diagnostyki poznajdowało w nim błędy.