Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
check się świeci rzekomo od gazu . Wydaje się prawdopodobne bo mógł zatankować gaz słabej jakości .

Hahaha spoko. :mad2:

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

macie jakąś godną polecenia stronę do sprawdzenia VIN'u z niemiec? może być płatna

oglądałem dziś bmw e90 320i z niemiec, ale po Vinie znajduję tylko podstawowe informacje, nie ma nic o przebiegu... pisze, ze niedostępny...

jutro sprawdzę auto porządnie z miernikiem i komputerem, ale przebieg i serwis też chciałbym znąć, jak wyglądał itp.

Opublikowano
Czemu jak Polacy kupują samochód to wykazują sie totalna bezmyślnością i naiwnością? Kupują tylko oczami a nie rozumem...
Opublikowano
Swieci sie kontrolka engine check, bledy ortograficzne w ogloszeniu. Raczej niewarte zainteresowania.

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

Opublikowano

Hej, wszystkim, poszukiwań E91 w bezynie ciag dalszy.

Co mysliscie to tych ofertach

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0143km-biksenon-nawi-klimatronik-serwis-niemcy-bremen-ID6yipfl.html#6b049d4d51

Rozkodowałem, VIN przez chlopakow z BMW Check, przebieg wydaje sie byc prawidłowy.

Myśle też o tym

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-ID6ysEIp.html#2337adb3c5

Vin również sprawdzony, przebieg wydaje sie być ok. Niestety diesle.

Opublikowano
Jak to jest z tym N52B25 ? Z tego co czytam to za bardzo ten motor nie wyszedł Panom z BMW. Czy silniki z początku produkcji 2005r były pozbawione wad?
Opublikowano

Cześć,

Czy znajdę dobry model E90 320i do 31 tys. zł.? Z wyposażenia zależy mi tylko na wielofunkcyjnej kierownicy, automatycznej klimatyzacji i welurowej tapicerce.

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
Powinieneś kupić. Ja za tyle kupiłem i tez nie mam wielu bajerów. Kierownicę wielofunkcyjną mam ;)
Opublikowano
Jak to jest z tym N52B25 ? Z tego co czytam to za bardzo ten motor nie wyszedł Panom z BMW. Czy silniki z początku produkcji 2005r były pozbawione wad?

jak masz wybor wez N52B30. N52B25 jest ok jezeli go kupujesz z przebiegiem max do 150 tysiakow i natychmiast sie nim zajmujesz, potem musisz liczyc na szczescie ze wlasciciel wie co robic.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Powinieneś kupić. Ja za tyle kupiłem i tez nie mam wielu bajerów. Kierownicę wielofunkcyjną mam ;)

Dzieki kolego, dobrze wiedzieć ;)

Opublikowano

jak masz wybor wez N52B30. N52B25 jest ok jezeli go kupujesz z przebiegiem max do 150 tysiakow i natychmiast sie nim zajmujesz, potem musisz liczyc na szczescie ze wlasciciel wie co robic.

Możesz jaśniej ? Jeśli nowy nabywca kupi auto z taką jednostką z przebiegiem np.120 tysk.km to co ma zrobić remont kapitalny silnika bo nie bardzo rozumiem w jaki sposób ma się "natychmiast" zająć silnikiem :wink:

Opublikowano
Co wy ludzie piszecie... jakie 150Tyś jaki remont... na zachodzie auta te jeżdzą i po 400tyś i jakoś nikt nie narzeka tak samo jest np z "bardzo zawodnym" 2.0 tdi od VW... tylko w PL mając na liczniku 180tyś powinieneś się zacząć modlić bo zaraz wszystko się rozsypie... a dlatego że w rzeczywistości ten silnik ma przejechane 500 tyś :cool2: