Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja polecam min. Gniezno, Pleszew - same perełki.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Trochę przesadzacie ja swoją kupiłem właśnie w Płocku... Oglądałem 6 i ta była w najlepszym stanie (sprawdzana naprawdę konkretnie, pojechałem ze swoim mechanikiem, mirnikiem lakieru, komputerem, później w aso na kanale, zdjęcie wszystkich osłon itd itp...) . Jedyny minus to że zaniedbana i ze wszystkimi bolączkami modelu e90, po doprowadzeniu do stanu idealnego technicznego i polepszenia wyglądu (regeneracja felg i polerka) wyszła mnie 36 tyś. Także bym Płocka od razu nie skreślał. Mam blisko do Płocka ale nie mam czasu tak daleko jeździć...
Opublikowano
trochę stereotypy siejecie każde większe miasto w PL ma swoje skupiska handlarzy, każde miasto czy region ma swoje minusy, tyle tu opinii przestróg a co drugi link z zapytaniem jest z autem stojącym na białych kamykach z przebiegiem poniżej 180tyś, każdy chyba liczy że ma w życiu takiego farta że oszuka wszystkich na czele ze sprzedającym zawodowo auta handlarzyną :) mój kolega sam musiał się przekonać po trzeciej wycieczce w tym tygodniu na własnej skórze jak trudno kupić tanio i dobrze BMW w końcu dołożył +10k i kupiliśmy normalne auto, OKAZJI NIE MA I NIE BĘDZIE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Amen.
Opublikowano
czy moglbym prosic posiadaczy o rade...pod wzgledem utrzymania awaryjnosci itd itp lepszy 3 litrowy disel czy benzyniak? przy okazji moze ktos z forum jest na etapie sprzedazy jakiejs ladnej e90 w pakiecie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czy moglbym prosic posiadaczy o rade...pod wzgledem utrzymania awaryjnosci itd itp lepszy 3 litrowy disel czy benzyniak? przy okazji moze ktos z forum jest na etapie sprzedazy jakiejs ladnej e90 w pakiecie?

Każdy będzie chwalił swoje, więc ciężko o obiektywną opinię.

Od siebie polecam 3.0d 231KM, bo takim jeżdżę od ponad 5 lat i nie ma problemów z silnikiem. Tylko eksploatacyjne sprawy: termostaty, świece (wymieniałem sterownik bo padł - 230zł nowy), 2 rolki + pasek, trochę zapobiegawczo sonda lambda. Zrobione przeze mnie prawie 100 tys km.

Spalanie przy rozsądnej jeździe bardzo niskie (biorąc pod uwagę osiągi, wielkość auta i ciężar).

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Automat !!!

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano (edytowane)
Bo to nie jest m-pakiet. Jednak wygląda bardzo ciekawie i jeśli to nie jest składak i do tego ma oryginalny przebieg to cena jest bdb jak na tyle opcji wyposażenia. M-pakiet sobie można dołożyć nie dużym kosztem, natomiast znaleźć coś dobrego w tym silniku z automatem jest ciężko Edytowane przez Prescot
Opublikowano
kilometrage jest absolutnie dla mnie nie wiarygodny nawet jezeli wierzymy w ksiazka niemieckia. Poza tym duze mankamenty w wyposazeniu ktorych bedzie brakowalo wedlug mnie.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Jeszcze pozostał mi nawyk oglądania co ciekawego się pojawia na allegro i jeśli jest ktoś zainteresowany 3 litrowym dieslem to myślę że warto jechać i obejrzeć:

http://allegro.pl/bmw-330xd-231km-x-drive-max-wyposazenie-176tys-km-i5335747448.html

tym bardziej że wpisuje przebieg na fakturze i jest w tej miejsowości aso bmw

jakos nie wyglada mi to na m pakiet

To nie M pakiet (za 3000 tys + malowanie nastepne 2000 tys i mozna dolozyc), i 170 tys km w dizlu 10 letnim jezdzacym w niemczech to troche jak wierzyc ze zlota rybka naprawde istnieje... przebieg 350 tys km bez M paku to adekwetna i bardziej wiarygodna wersja biorac pod uwage cene. Strasznie jest odpicowany w srodku, prawdodpodnie skorty byly naprawiane aby przebieg byl wiarygodny to nie droga impreza.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
moze ktos zna ten egzemplarz i moglby sie wypowiedziec? http://allegro.pl/bmw-e90-330i-m-pakiet-full-opcja-serwis-i5333570395.html

koledze widzę bardziej chodzi po głowie coś "smacznego" a nie zadbana srebrna, zwykła wizualnie e90, a tutaj m-pakiecik , styling 230, obniżona :) coś za coś kolego albo nie pewna historia i ew. remonty albo doposażanie nie wiadomo tylko co okaże się bardziej kosztowne :)

Opublikowano
Dlaczego te samochody od handlarzy u nas w kraju na ogloszeniach wygladaja 5x lepiej niż te ogloszenia na niemieckich stronach od 1wszego czy 2giego wlasciciela ? My mamy koncert zyczen ? Chyba tak :) :D