Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nic tylko sprzedam moje 320d i biorę 330d +automat skoro mi pali koło 10 na mieście, zaoszczędzę jeszcze na paliwie :) !

330d automat też ci chapnie 10 po miescie...

Moja 330d pali tak nie wiarygodnie mało bo była tak specjalnie zchipowana i ustawiona. No i manual na odpowiednich oponach. Była tu nawet mega draka jak napisałem,ze mi pali 7 po miescie... Dzisiaj juz nikt nie kwestionuje

Opublikowano
po wpisach widzę że jeszcze zadra w sercu siedzi, nie wiem nie jechałem, wiem że mojej nic nie dolega i na mieście w zimę paliła 10 i koniec:)

żeby nie było nie na temat to osoby które szukają 318d lub 320d niech pomyślą o 330d mniej pali więc chyba warto :))

Nie powiedzial bym ,że mniej palą... to kwestia odpowienich przeróbek i stylu jazdy. Juakis koles mistrz polski ecodrivingu w polsce ma chyba 2,2 litra na setke w skodzie fabi.

ja uzyskalem 5,4 po miescie w 330d ... jestem pewny ,ze w 320d uzyskał bym 4,5 litra - oczywiscie manual (automaty sie nie nadaja do ecodrivingu)

Ps- była mega draka :) poszukaj w histori... Video testy spalania :D

Opublikowano
no tak ale to są jakieś wygłupy a nie jazda, myślałem że mówimy o normalnym poruszaniu się, zaraz się okaże że na wiaduktach z górki gasi się silnik i światła aż wytraci się prędkość :) to nie wątek o tym, napisałem to trochę z przekorą, wiadomo że nie palą mniej :) moja nawet po woskowaniu nie pali 5 w trasie :):)
Opublikowano
no tak ale to są jakieś wygłupy a nie jazda, myślałem że mówimy o normalnym poruszaniu się, zaraz się okaże że na wiaduktach z górki gasi się silnik i światła aż wytraci się prędkość :) to nie wątek o tym, napisałem to trochę z przekorą, wiadomo że nie palą mniej :) moja nawet po woskowaniu nie pali 5 w trasie :):)

to przy takich cyrakach pali 5,4... a normalnie 7,3 maks 8 ale to zimą...

chcesz nr tel do mojego brata? nic mu nie powiem ,że zadzwonisz to mu zrobisz niezły kawał jak sie spytasz ni z gruchu ni z pietruchu- panie ile ci pali to kombi ???... hahaha ale beda jaja. jak chcesz to ci wysle na priv

Sam nie wierzył bo wyczytał w necie ze palą 9-10 po miescie ... zanim mi dał kase to mu na tydzien porzyczyłem fure ,żeby sie przekonał... po tyg zadz i sie jedynie zapytał czy chce gotówke czy przelew (były zwolennik gazu w benzynie-hahahaha )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cóż trudno uwierzyć w 35pln 2 lata temu w bezwypadkowe 330d e91 oraz 7l/100km. Ale ok cuda sie zdarzają, chociaż jeszcze nie spotkałem Polaka który powie "dużo zaplacilem" i "sporo pali"... A Kolego alduwiel jak uwazasz ze poniżej 35 000 PLN Kulisz bezwypadkowe, dobrze wyposazone i zadbane 320i 2006/07 to prosze o ofertę z DE, nie z Polski, tutaj przecież tylko igły.
Opublikowano

Kura wodna to jest prawdziwy i nie podważalny dowód ,ze stan wnetrza o niczym nie świadczy i kolejny dowód ,ze jak brakuje ksiazki serwisowej to przebieg był cofniety na 100% !!!

mam nadzieje ze nie wierzysz w to co jest napisane w ksiazce serwisowej, bo w takim razie mam kilka samochodow ci do sprzedania z niemiec francji lub belgi, z pieczatkami serwisow i nawet podpisy beda wygladaly tak samo i nawet beda zmienialy dlugopis miedzy wpisami a te nastarsze bede przetarte jak by stare a jak zadzwonisz to trzech ostatnich ASO z numerow telefonu na pieczace w niemczech to ci potwierdza nawet ze prawdziwy przebieg po niemiecku lub po francusku do wyboru do koloru, a jak nie zlapiesz goscia to sekretarka automatyczna z muzyczka ci odpowie ze wszyscy konsultanci sa zajeci !!! a ja nie jestem falszerzem, ani handlarzem samochodow a koszt takiej operacji to jakies 350 zl...

jedyna wiarygodna historia wyciagnieta z fizycznego ASO jest wiarygodna wszystkie inne wpisy to bajka. Juz bardziej mozesz polegac na fakturach bo falszowanie faktur jest karalne a ksiazki serwisowej nie i mozna sprawdzic czy frma A to firma A.

Przynajmniej wiemy ze zadbana E90 335D wytrzymuje spokojnie 400 tys km bo takich w polsce prozno szukac wszystkie dizle E90 maja ponizej 200000 :mrgreen: same igly !!! tylko moj benzyniak mam nadzieje do konca roku przebije 300 tys ! (ma 263 tys km jest nadzieja !)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Ja uważam że mam kręcone auto, poprzednie też było i co 5 lat nim jeździłem. Gdybym wydał o 20 tyś więcej teraz to bym się wkurzył jak było by kręcone.

Nie da się kupić bezwypadkowego, nie kręconego w idealnym stanie serwisowym z dobrym wyposażeniem E90 Sprowadzonego! za 15-20 tys taniej niż krajowe odpowiedniki których jest tyle że nie długo powstaną o nich legendy.

Opublikowano
mam nadzieje ze nie wierzysz w to co jest napisane w ksiazce serwisowej, bo w takim razie mam kilka samochodow ci do sprzedania z niemiec francji lub belgi, z pieczatkami serwisow i nawet podpisy beda wygladaly tak samo i nawet beda zmienialy dlugopis miedzy wpisami a te nastarsze bede przetarte jak by stare a jak zadzwonisz to trzech ostatnich ASO z numerow telefonu na pieczace w niemczech to ci potwierdza nawet ze prawdziwy przebieg po niemiecku lub po francusku do wyboru do koloru, a jak nie zlapiesz goscia to sekretarka automatyczna z muzyczka ci odpowie ze wszyscy konsultanci sa zajeci !!! a ja nie jestem falszerzem, ani handlarzem samochodow a koszt takiej operacji to jakies 350 zl...

jedyna wiarygodna historia wyciagnieta z fizycznego ASO jest wiarygodna wszystkie inne wpisy to bajka. Juz bardziej mozesz polegac na fakturach bo falszowanie faktur jest karalne a ksiazki serwisowej nie i mozna sprawdzic czy frma A to firma A.

Przynajmniej wiemy ze zadbana E90 335D wytrzymuje spokojnie 400 tys km bo takich w polsce prozno szukac wszystkie dizle E90 maja ponizej 200000 :mrgreen: same igly !!! tylko moj benzyniak mam nadzieje do konca roku przebije 300 tys ! (ma 263 tys km jest nadzieja !)

Fałszowanie książek serwisowych też jest karalne - do 8 lat pozbawienia wolności za podstepne nakłonienie do niekorzystnego rozporządzania mieniem. Można zgłaszać na policje lub do prokuratury. Moje e90 kombi w dizlu zrobiło w ciągu pierwszych dwóch lat istnienia 160tys :duh: Później emerytura w PL i 10tys rocznie aż dostało się w moje ręce :evil:

Opublikowano
Jest karalne tylko jezeli ksiazka zostala wykonana w polsce lub dotyczy polskich wpisow. Jezeli w ksiazce serwisowej importowanego samochodu widnieja tylko wpisy zagraniczne nie sposob jest uwodownic ze zostala sfalszowana w polsce a polskie prawo nie sciga za falszerstwo popelnione poza granicami naszego kraju. To jest norma ze w ksiazkach nie ma wpisow niby z polski i w sumie to logiczne. A czesto jest tak ze przy drozszych samochodach, troche po imporcie, panowie jada do ASO na cos taniego jak np wymiane wycieraczek lub nawet wymiane klockow przod i prosza o wpis do sfalszowanej ksiazki serwisowej i ASO czesto sie daje nabrac a wtedy juz ma jeden dobry wpis w polsce.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/330/vhc:car,pgn:7,pgs:50,srt:mileage,sro:desc,frn:1990-01,prx:20001/pg:vipcar/203600369.html

w ramach ciekawostki :) wygląda na okolice 300tyś , a tu niespodzianka, ciekawe czy trafi na wschód czy do nas :)

na okolice 300 000km wg polskich norm :mrgreen: u nas te wszystkie co mają 180 000km są deczko mniej zajechane w środku :mrgreen:

1620963_807625242650754_8618346184619833153_n.jpg?oh=3e9ddf84bccc6deff9f1696921f1ddf8&oe=55A000FD&__gda__=1438557108_ec21695df8e3d48950a8e181daa9a2b4

.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Walnięta skrzynia, 920000km nalatane i jeszcze tyle kasy chce za niego :duh:

Na pewno warto wstawić jego VIN, za niedługo będzie pewnie ktoś szukał informacji na temat rodzynka z przebiegiem 320000km :mrgreen:

WBAAL91030FS65357

FS65357

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-02-17-50-32_zpss7sreelt.png

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-02-17-51-52_zpsocycio8d.png

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-02-17-52-02_zpsj7kue4nk.png

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano (edytowane)
Cóż trudno uwierzyć w 35pln 2 lata temu w bezwypadkowe 330d e91 oraz 7l/100km. Ale ok cuda sie zdarzają, chociaż jeszcze nie spotkałem Polaka który powie "dużo zaplacilem" i "sporo pali"... A Kolego alduwiel jak uwazasz ze poniżej 35 000 PLN Kulisz bezwypadkowe, dobrze wyposazone i zadbane 320i 2006/07 to prosze o ofertę z DE, nie z Polski, tutaj przecież tylko igły.

To nie cuda tylko technika. Jest ona zywcem zapozyczona z nieruchomosci i nazywa sie szukaj desperata.

W nieruchomosciach wyglada to tak - objedz 100 nieruchomosci i wszedzie proponuj 50% ceny jakiej rząda sprzedajacy. Wiekszość pogoni cię miotłą , ale stadystycznie min dwóch sie zgodzi.

W motoryzacji 50% rabatu jest nie możliwe do uzyskania... ale ja w tedy objechałem iles aut i wszedzie proponowałem skandaliczne niskie ceny...

W przypadku mojej e91 330d cena wynosiła 40 tys w allegro i na miejscu po mega targach 36.

powiedziałem tak pokazujac trzy kotelty po 10 tys. Panie te bmw to jest totalny golas i bez navi to dla mnie jest warty 30 tys i tyle moge dac- koles powiedzial to zycze szerokiej drogi... Ja może jednak? Powiedział dobra to 33 koła... powiedziałem tak- dobra to my jedziemy na obiad jak sie Pan zdecysdujesz to dzwoń... jeszcze jakies 40 min tu w tym miescie bedziemy... A on powiedział no to przykro mi do widzenia.

Pojechałem na obiad i napisałem sms. my zdjelismy i wracamy do domu... chyba ze pan sie zgodzi na 30 tys to przyjedziemy.... Nie dopisał...

Bedąc juz w drodze do domu dostałem sms jak przyjedziecie dzisiaj to wam sprzedam za 30... wiec wrócilismy....

ps w tamtym wypadku ta bezwypadkowośc to byla manna z nieba i nigdy przedtem nie miałem auta w tak idealnym stanie

Tą techniką kupiłem kamienice wystawioną w necie za 2 miliony za 920 tys... Warto byc żydem :mrgreen:

Edytowane przez alduwiel
Opublikowano

To nie cuda tylko technika. Jest ona zywcem zapozyczona z nieruchomosci i nazywa sie szukaj desperata.

W nieruchomosciach wyglada to tak - objedz 100 nieruchomosci i wszedzie proponuj 50% ceny jakiej rząda sprzedajacy. Wiekszość pogoni cię miotłą , ale stadystycznie min dwóch sie zgodzi.

W motoryzacji 50% rabatu jest nie możliwe do uzyskania... ale ja w tedy objechałem iles aut i wszedzie proponowałem skandaliczne niskie ceny...

W przypadku mojej e91 330d cena wynosiła 40 tys w allegro i na miejscu po mega targach 36.

powiedziałem tak pokazujac trzy kotelty po 10 tys. Panie te bmw to jest totalny golas i bez navi to dla mnie jest warty 30 tys i tyle moge dac- koles powiedzial to zycze szerokiej drogi... Ja może jednak? Powiedział dobra to 33 koła... powiedziałem tak- dobra to my jedziemy na obiad jak sie Pan zdecysdujesz to dzwoń... jeszcze jakies 40 min tu w tym miescie bedziemy... A on powiedział no to przykro mi do widzenia.

Pojechałem na obiad i napisałem sms. my zdjelismy i wracamy do domu... chyba ze pan sie zgodzi na 30 tys to przyjedziemy.... Nie dopisał...

Bedąc juz w drodze do domu dostałem sms jak przyjedziecie dzisiaj to wam sprzedam za 30... wiec wrócilismy....

ps w tamtym wypadku ta bezwypadkowośc to byla manna z nieba i nigdy przedtem nie miałem auta w tak idealnym stanie

Kolego mogę Cie adoptowac?:)

Opublikowano

Kolego mogę Cie adoptowac?:)

A masz jakiś majątek do przejecia w spadku ??? :mrgreen:

Opublikowano (edytowane)
jest w tej strategii metoda, faktycznie można dać za coś dużo mniej jak cena wyjściowa, niestety nie dotyczy to rzeczy na których nam zależy np. auta na które się napaliliśmy :) jak podchodzimy do tematu emocjonalnie to koniec trzeba płacić ile chcą :))

Kluczem do sukcesu jest uprzejmośc i prośby, a nie arogancja wytykanie wad auta i szantaż.

chodzi , aby sprzedajacy cie polubił i z łaski swojej Ci opuscił... Nikt nikomu kogo nie polubi rabatów nie zrobi...

Edytowane przez alduwiel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ok, tylko trzeba znać też swoją wartość i nie dawać dupy za 1pln....