Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jak w temacie, po wymianie w E60 wyświetlacza małego na Android nie działa moduł blutetooth połączenie z telefonem w fabrrycnym systemie oraz wyskakuje błąd SOS

Dzwięki działają, radio itp

Facet na filmiku w youtube zamienił dwa kable od kostki fabrycznej do kostki nowej od androida i zrobiłem to samo i to pewnie przez to nie działa teraz moduł blutettooth oraz wyskakuje błąd sos. Mogłem tego nie ruszać. U niego nie było dzwięku jak tego kabla nie usunął z fabryczej kostki do nowej. U mnie działa dzwięk normalnie bez tych kabli od kostki jak by kostka była już widzaina jako uszkodzona ?

Poniżej zdjęcie o jakie wtyczki chodzi z kostki. Jedna wtyczka została przy wycigąniu chyba uszkodzona.

Screenshot 2024-03-27 at 18-53-43 Montaż stacji multimedialnej_radio android BMW E60.png

Edytowane przez Dark2234
Opublikowano
1 godzinę temu, Dark2234 napisał(a):

Ten światłowód wyciągnąłem do nowej wtyczki i go uszkodziłem dlatego ten błąd wywala raczej na pewno. Idzie takie coś ogarnąć i tą końcówke od światłowodu naprawić bo to ona jest uszkodzona co idzie do gniazda?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak Śląsk to mogę pomóc wykodowac, chyba, że masz.kdcan i szybkiego neta to zrobimy zdalnie

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• Moderatorzy
Opublikowano

Ale to co pokazujesz na zdjęciu to jest żwiatłowód, prawidłowo zrobiłeś, bo jak go zostawisz w oryginalnej kostce to nie będzie nigdzie podpięty.

Czyli co, zamontowałeś androida, a chcesz używać połączenia tlefony nadal do oryginalnego modułu?