Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przychodzę z problemem w znalezieniu pewnego przewodu otóż połamała mi się wtyczka od przewodu idącego z rozdzielacza prądowego na akumulatorze jest on odpowiedzialny prawdopodobnie za pasy + poduszki, ponieważ błędy wyskoczyły na desce rozdzielczej .

Przewód ten idzie w parze wraz z kablem plusowym pirotechnicznym postaram się dodać zdjęcia, żeby było łatwiej .

Jeśli macie dostępny taki przewodzik albo macie kontakt do osoby, która nie miałaby problemu tylko tego jednego przewodu sprzedać byłbym bardzo wdzięczny 95% osób, które wystawia E90 na części jednego kabelka nie chcą odsprzedać. Chyba, że mielibyście namiar na samą kostkę to bym dał radę wymienić sobie sam, lecz ja powoli rozkładam ręce. 

[LEGENDA DO OBRAZKÓW]

Czarny rozdzielacz prądu jest stary, który miałem zamontowany w samochodzie na niebiesko\czerwono zaznaczone miejsce, w którym był włożony przewodzik, którego aktualnie szukam

Czerwony rozdzielacz prądu nowy, który będzie montowany w samochodzie 

Kabelek dla porównania ( Który nie wchodzi w gniazdo nowego rozdzielacza albo to przez to, że wtyczka jest trochę ułamana ale wątpię na 99% końcówka ze starego rozdzielacza nie wejdzie w nowy w ASO powiedzieli, że były zmiany konstrukcyjne ) - Jeśli się z tym mylę proszę mnie wyprowadzić z błędu pierwszy raz z czymś takim walczę .

PS . W ASO tego przewodu nie posiadają Pan nie mógł go zaznaczyć na schemacie a nowy rozdzielacz z ASO nie posiadał tego przewodu.

Pozdrawiam jakbym coś nie jasno napisał to proszę mnie poinformować postaram się naprostować 

\\\

rozdzielacz.jpg

rozdzielacz wejście.jpg

rozdzielacz kabel 2.jpg

rozdzielacz kabel.jpg

022a1dc4-28f2-4930-9537-e8a536cf2ee3.jpg

88345a9b-4bd7-4545-b718-65f5b30a4df5.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ten kabelek nie bedzie pasowal. Poszukaj takiej wtyczki od poduszki kierowcy/pasazera, sa takie same jak ten w klemie.