Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam problem prawdopodobnie z immobilizerem, po wyjęciu akumulatora BMW kręci ale nie odpala, na początku nawet centralny nie reagował na pilot, ale teraz zaczęło reagować. Kręci kręci a nie odpala, dodatkowo między przebiegiem a przebiegiem tymczasowym pojawiła się kropka, której wcześniej nie było. Ktoś wie jak to zakodować (posiadam obd delfi), ktoś podejrzewa dlaczego to mogło się rozkodować?

• Moderatorzy
Opublikowano

Po odpięciu aku jak wymieniałem rozrusznik musiałem zsynchronizować immobilizer, robiłem to w INPA.

Czy zrobisz to w DELFI to nie mam pojęcia. Ale jak chcesz sprawdzać przebiegi w modułach i coś kodować to najlepiej kupić kabel pod laptopa i zainstalować INPA.

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem synchronizację modułu immobilisera i modułu silnika (zrobione delfi z Aliexpress za 160zl) samochód odpalił. Panowie i panie, nie przepłacajcie próbujcie sami!