Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy klubowicze, może ktoś z Was byłby zainteresowany dalszą eksploatacją BMW e36 320i M52 1996, którego do tej pory posiadam już od 15 lat. Auto cały ten czas garażowane. Od ostatnich 3-4 lat jeżdżony okazjonalnie (mam jeszcze małe autko na dojazdy do pracy), remontowane i utrzymywane w dobrej kondycji technicznej oraz wizualnej w miarę czasu i możliwości finansowych. Ostatnio dla przykładu naprawa nieszczelności klimatyzacji - wymiana parownika z zaworem i wszystkimi oringami, tak aby już do tematu związanego z klimą pod deskę rozdzielczą nie wracać. Natomiast ostatnia poprawka wizualna to zerwanie wiszącej odklejonej szmaty z podsufitki i zastąpienie jej zbliżonym do oryginału flokiem, aby nie było kontrastów flokowane są też osłony słupków przednich i tylnych. Z istotnych rzeczy w ostatnim roku wymienione klocki i tarcze przód, tył. W planach miałem jeszcze naprawę tapicerki oraz poprawki blacharskie bo gdzie nie gdzie ponownie rudy się pojawił ale obecnie nabyłem już e39 530i Touring i dotychczasowy pojazd muszę sprzedać. Dwójka dzieci to i większe auto będzie dla rodziny bardziej komfortowe 🙂.

VIN: WBACB51080AN14270

Link do ogłoszenia poniżej, cena do negocjacji

https://allegrolokalnie.pl/oferta/bmw-e36-320i-m52-rok1996-zadbany

Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać. Dużo zrobiłem przy tym samochodzie o wszystkim opowiem jeśli ktoś mocno zainteresowany.

Dołączam kilka zdjęć

IMG_3081.JPG

IMG_3095.JPG

IMG_3080.JPG

IMG_20231229_105943_029.jpg

IMG_20231229_122723_659.jpg

IMG_20231229_110021_043.jpg

IMG_20231229_111545_380.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...