Skocz do zawartości

Bagaznik dachowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bagażnika na dach (baza), ten fabryczny jakiś słaby. Co polecacie?

Na box, czasami rower.

Opublikowano

Ja mam Thule Wingbar Edge z uchwytami na rowery ProRide 598. Tez wybralem dlatego, ze fabryczny byl slaby. Spodziewalem sie, ze Thule lezy nizej, blizej dachu, tak przynajmniej jest w A klasie. Tutaj troche duza przestrzen, ale moze to przez wzglad na opcjonalne okno dachowe. 

Nastepne auto bedzie juz wozilo rowery w srodku, bo to wygodniej jednak.

Kolega @Lbuster ma zestaw na 4 rowery: 

image.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bagażnika na dach nie polecę bo nie posiadam, jak kogoś interesuje mogę polecić zestaw na hak - wygodne i praktyczne 🙂 .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Myślę, że w tym temacie mogę zadać pytanie żeby nie zaśmiecać forum.

Bmw f40 120i 2023 brak uchwytów w bagażniku, tylko są zaślepki plastikowe. Czy są dostępne oryginalne uchwyty, chodzi o takie oczka do których można przypiąć siatkę bagażnika, ewentualnie gumy tzw. pajączka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kupiłem belki YAKIMA, głównie dlatego że nie są tak wysokie jak inne. Dość ładne, ale o użytkowej stronie za wcześnie by coś mówić. 

20240602_171203.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
BMW 1 F40 2023 - jaki polecacie bagażnik (belki dachowe) oraz uchwyty na rowery - zależy na jakości i wyglądzie. Co mam do wyboru, z góry dziękuję za pomoc w wyborze.
Dziękuję
Opublikowano

Ze dwa lata temu opisywałem:

Opublikowano

Ja mam Thule Wingbar Edge z uchwytami Proride. Mozesz znalezc w moim watku. Moze bede sprzedawal swoje, bo na dalekie trasy udalo mi sie wlozyc 2 szosy do srodka (rozm. M i S)🙂 wystarczy zdjac kolo przednie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak ktos jest zainteresowany Thule Wingbar Edge z uchwytami Proride x 2 do F40 to zapraszam na priv!