Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,BMW E60 2.0d m47 manual,czy orientuje się ktoś czy są jakieś zestawy naprawcze do dyfra lub jakieś firmy w woj. Lubelskim najlepiej okolice Białej Podlaskiej które regenerują dyferencjały?Ewentualnie może ktoś ma sprawny 100% dyfer 2.64 na sprzedaż,mój już zaczął szumieć.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie ma zestawów naprawczych. W dyferencjale działają duże siły i po rozłożeniu i złożeniu wymaga on precyzyjnego ustawienia. Nawet jeśli ktoś to umie to kosztowałoby to majątek. W praktyce więc regeneracja to wymiana uszczelniaczy. Najlepsze rozwiązanie to używka.

Opublikowano

Nie pamiętam teraz nazwy firmy, ale chyba była z pomorza, regenerują wszystko od BMW, przekładnie główne, napędy od x drive. Wysyłałem główkę od F11, zrobili, jeżdzi. Znalazłem ich w necie. W robocie pewnie mam kontak, ale jakby coś, to po świętach moge poszukać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Znalazłem firmy które się tym zajmują ale kupiłem już dyfer używkę w bdb stanie z polifta za 200zl z wymianą i olejem  wyjdzie mi 400 i mam ogarnięte.A tak demontować wysyłać,no i wyjdzie 1500zl i z miesiąc bez auta.