Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuję trójki E91 z silnikiem M57 natrafiłem na takie ogłoszenie może ktoś z was przepatrzeć fachowym okiem czy warto się interesować może ktoś coś wypatrzy w bazie danych i ogólnie co sądzicie czy taka cena na dzień dzisiejszy to warto biorąc pod uwagę ten model. Jak to zakup bmw zawsze podjarka jest jak coś to mnie występujcie w postach. 

WBAUX91060A944375

Pozdrawiam

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-e91-3-0d-204km-mpakiet-ID6G3T3m.html

powyżej link

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wygląda uczciwie, wszystko na swoim miejscu. Bogate wyposażenie. Zawieszenie standardowe, a nie typowe dla Edition Sport (M pakietu) sportowe M. Wg autoDNA jest szkoda w historii pojazdu. Na dzień dzisiejszy wartość rynkowa takiego auta to 45 tys. zł.

Opublikowano

W sumie to się lekko pomyliłem z oznaczeniem bo chodzi o serię N jeśli chodzi o silnik

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Do 2018 roku serwisowana regularnie w ASO DE, później śladów brak.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.12.2023 o 18:39, Kruk napisał(a):

Do 2018 roku serwisowana regularnie w ASO DE, później śladów brak.

Nie wiem ty oglądałeś te zdjęcia? Przecież po książce widac ze wpisy w ASO do momentu sprowadzenia z zagranicy, w Polsce od 19r więc co ty taki zdziwiony ze brak później w Polsce historii z ASO? Bo jej nie ma jak widać po zdjęciach książki serwisy robione w zakładach w Polsce nie w ASO BMW, takich rzeczy nie ma że ktoś w Polsce jeździ do BMW na serwisy 13 letnim samochodem 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-e91-3-0d-204km-mpakiet-ID6G3T3m.html

Edytowane przez Bing
Dodanie treści do posta
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

To właśnie napisałem i wcale się nie dziwiłem 🙂

Opublikowano
13 minut temu, Kruk napisał(a):

To właśnie napisałem i wcale się nie dziwiłem 🙂

Ok to zwracam honor

A ogólnie to zrezygnowałem z autka z tego ogłoszenia mimo że cena spadła o kilka tys zł

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To napisz coś więcej jak już zacząłeś 🙂