Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiarygodne,niesamowite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BMka sie znalazła :D Policja namierzyła ją na jednym z osiedli w Wieliczce! Cała i zdrowa,tylko bez radia. :clap: dla niebieskich. Najwyraźniej komuś bardzo się nudziło. Najważniejsze,że wróciła do właściciela.Napewno teraz bedzie lepiej pilnowana :> Niesamowite uczucie radości.

Z góry dziekuje w imieniu swoim,kolegi i jego brata, wszystkim którzy szukali z nami tego autka.

Pozdrowionka

Opublikowano

hey

kumpel miał identyko akcje jak ty, jakies 2-3 miesiace temu

zgarneli mu E36 compact na krakowskim osiedlu, mniej wiecej po tygodniu auto znalazło sie w wieliczce, miało jeszcze pół baku paliwa !!!

brakowało list bocznych i chyba radia !!!

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

tacie kolegi skadli wozek spod domu.. nastepnego dnia idzie sobie osiedlami pare ulic dalej, patrzy - a tam jego samochod.. mial przy sobie kluczyki, wsiadl i odjechal :)

fajnie ze ci sie znalazla, a osiedle to raczej nie slad, chyba nie postawili u siebie?

Opublikowano
teraz zabezpiecz auto, jakaś szpila i alarm,tak wychodzi najtaniej.Ja w 2005 za e34 w PZU płaciłem auto casco za rok 3600,kiedyś rano ide do samochodu a tam masakra,siekiery poszły w nocy po całym aucie,i tu auto casco przydało się jak najbardziej,dlatego polecam
Opublikowano

a mozesz troche wiecej szczegolow napisac?

tzn czy na tych samych tablicach? jak daleko od domu? co zmienione w beemce?

nasza e34 525 nadal sie nie znalazla :|

Opublikowano
a mozesz troche wiecej szczegolow napisac?

tzn czy na tych samych tablicach? jak daleko od domu? co zmienione w beemce?

nasza e34 525 nadal sie nie znalazla :|

Autko w stanie nie naruszonym,nie rozbite,nie porysowane,z tablicami, jedynie brakowało radyjka. Do wieliczki jest rzut beretem,a zmiejsca kradzieży do miejsca znalezienia niecałe 10 kilosków. Przypuszam,że szczeniakom się nudziło,chcieli poświrować a tu bryndza pusty bak. Nie sądze by było to osiedle złodziejaszków,aż tak głupi chyba nie są,chociaż....nadal prowadzone jest śledztwo w tej sprawie i nie wykluczone,że znajdą winnych i dostaną to na co zasługują,choć w to akurat wątpie,większą nadzieje miałam,że sie odnajdzie.

Współczuje Ci ,wiem że statystycznie nie wiele się odnajduje skradzionych samochodów,ale może i w Twoim przypadku też się znajdzie. Życzę powodzenia!

i pozdrawiam Wszystkich