Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ufff..... 3 godziny spokojnej roboty w upale 27 stopni i po sprawie......

nie trzeba demontować dołu deski - wystarczy go odsunąć - mowa o prawej stronie. Schowek trzeba zdemontować. Po odkręceniu z lewej strony dołu deski, element należy odsunąć. To samo z czarną osłoną z lewej strony.

Problematyczne jest wyjęcie deski. Ja wyjmowałem na prawą stronę. Należy uważać na kurtynę na prawym słupku......

Przy montażu: z dołu deski są trzy "ostrza" elementy które mają wejść w otwory w konstrukcji.

Jak już deska jest na miejscu - należy przypasować maskownice słupków A, czy wchodzą luźno. Ja to zrobiłem jako ostatnie i lewa osłona weszła ciasno. poduszka powietrzna powinna zostać usunięta, bo przeszkadza. Przy montażu poduszki, należy pamiętać o osłonie tejże - przykręcana jest pod nakrętki poduszki. Okablowanie poduszki wypina się tylko z gniazda poniżej poduszki z lewej strony. Jest to krótki odcinek kabla, który wyjmujemy razem z poduszką.   

IMG_20230909_130904a.jpg

IMG_20230909_140623a.jpg

IMG_20230909_140626a.jpg

IMG_20230909_140633aa.jpg

IMG_20230909_140956a.jpg

IMG_20230909_141001a.jpg

IMG_20230909_142449a.jpg

Edytowane przez 520i
Opublikowano
8 godzin temu, madseason napisał(a):

Załóż temat samochodu w galerii i tam wrzucaj update

dobry pomysł - do przemyślenia.