Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej,

warto zainteresować się tym modelem? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-318d-stan-idealny-ID6FEtE3.html

2019 rocznik, prawie 200k zrobione, środek nie jest z tych podstawowych
Warto, czy lepiej spokojnie szukać dalej? Dodam, że osobiście wolałbym jednak inny kolor (bardziej szary/perła - prawie w ogóle nie widać brudu i rys) i jednak te 184KM, chyba że 318 150KM nie jest zła za tę kasę? Co uważacie?

Pozdrawiam.

Edytowane przez Xaoo
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Serwisowany na bieżąco, dwa razy wymieniana przednia szyba i raz reflektor prawy.

Szkód brak. W tej chwili to już raczej ma lekko powyżej 200tys.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki. Masz pomysł skąd dwukrotna wymiana szyby? Odpryski z powodu jazdy po autostradzie? Jeśli tak, to zderzak z przodu i maska mogą być mocno zmęczone. Pytanie czy warto za 75k? 

Edytowane przez Xaoo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Broń Boże, nie chcę krzywdzić, ale mnie niepokoi ogłoszenie, w którym nie ma podanego numeru telefonu kontaktowego.

Co do auta - to wygląda dobrze, myślę że to typowy poleasingowiec, świeżo sprowadzony z DE, szkód brak, a sprzedawany przez handlarza, więc zadam niewygodne pytanie, które może jest kluczem do rozwiązania zagadki - jak z podatkiem VAT?

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

akurat szyby lecą szybko w nowszych bmw, mam ponad pół roku a już mam odprysk od nie dużego kamienia, tym bym się nie przejmował zupełnie (nawet plus, bo nowa szyba to lepsza widoczność)

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano

Jeśli VAT jest niezapłacony to US po weryfikacji jeśli to sprawdzi naliczy ostatniego właściciela w PL.

Panowie jak to jest w modelu F30 F31 LCI bo jedne mają polakierowaną komorę silnika w metaliku jak na zewnątrz a inne mają matową farbę na kielichach amortyzatora czy podłużnicach? To jest zależne od roku produkcji, fabryki? Tu w tym ogłoszeniu jest to idealny przykład.