Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małą bolączkę z tylna oslona tarczy hamulcowej , otorz skorodowala eiec ja usunelem bo miałem dość terkotania , jakoś nie widzi mi się za komplet OE z BMW wydawać koło 500zl za kawałek alumiowej blachy , znalazłem zamiennik jakiś NTY cenowo 30%orginalu jednak wszystkie które znalazłem sa na os prawa a mi trzeba na lewą ogólnie to wymienił bym dwie czy jest różnica między nimi czy nie bo aż dziwne jest ze na kilku sprzedawców każdy posiada na os prawa a na lewą brak .

Opublikowano
31 minut temu, Krzyś111685053072 napisał(a):

Niestety są inne. No i ceny tych osłon powalają na kolana chyba do wszystkich samochodów. 

https://www.amazon.pl/Tarcza-ochronna-tylnego-hamulca-34216778253/dp/B091Z3Z236

Screenshot_20230818-123836_Chrome.thumb.jpg.134d6dd1f1c87147d3a786778970b924.jpg

Znalazłem na allegro osłonę  firmy NTY prawej tylnej  tarczy  za 89zl a lewej brak komedia .czyżby  firmy robiące zamienniki miały licencje tylko na prawe tylne osłony,