Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba tu trochę dopłacone jest do wersji standardowej jednak 🙂

Fajny kolor

Tak z ciekawości: czy teraz jest jakiś podział na różne rodzaje multimediów/nawigacji w idrive 8.x? 

2015: Jatoba Brown F10 520d xdrive B47 (ex) | 2019: Bluestone G32 640i xDrive B58C | 2020: Melbourne Red F40 120i FWD B48 (ex) | 2025: Manhattan Green G05 40i xDrive B58N | https://www.instagram.com/gran.turismo.g32/ | https://www.instagram.com/red.bmw.f40/

Opublikowano (edytowane)

Nie ma nic dopłacone , 4 najtańsze kolory : biały , czarny , niebieski i ten mój szary. Zamówione miałem czarny ale szary był wcześniej i w sumie nawet ok. 
jeden idrive jest , nie ma co kombinować. 

dokupiłem :

- czarny grill made in china 🙂

- czarne ori końcówki wydechu

- szyby przyciemniłem

- koła 18 cali 

Taki najtańszy set żeby zrobić owce w wilczej skórze 😂😂😂

Edytowane przez l.e.s.t.e.r
  • Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

życzę szerokości 200km/h robi to nie jest źle 😛 kolorek całkiem spoko 🙂 

male-bmw-2.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 13.08.2023 o 22:45, l.e.s.t.e.r napisał(a):

Nie ma nic dopłacone , 4 najtańsze kolory : biały , czarny , niebieski i ten mój szary. Zamówione miałem czarny ale szary był wcześniej i w sumie nawet ok. 
jeden idrive jest , nie ma co kombinować. 

dokupiłem :

- czarny grill made in china 🙂

- czarne ori końcówki wydechu

- szyby przyciemniłem

- koła 18 cali 

Taki najtańszy set żeby zrobić owce w wilczej skórze 😂😂😂

To może w jakimś najmie jest "pakiet podstawowy" w którym jest w cenie np. pakiet kolorów o których wspomniałeś, bo w cenniku tylko biały i czarny uni są bez dopłaty, a metallici są za dopłatą 🙂

Auto wygląda bardzo fajnie, w ogóle po lifcie moim zdaniem auto bez m pakietu wygląda znacznie lepiej, niż przed liftem. 

E30 325i 2d '88 - classic

E36 325i Smurf na tor - klik!

G31 LCI

MX-5 ND '19 track car

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.09.2023 o 10:47, pawel934 napisał(a):

To może w jakimś najmie jest "pakiet podstawowy" w którym jest w cenie np. pakiet kolorów o których wspomniałeś, bo w cenniku tylko biały i czarny uni są bez dopłaty, a metallici są za dopłatą 🙂

Auto wygląda bardzo fajnie, w ogóle po lifcie moim zdaniem auto bez m pakietu wygląda znacznie lepiej, niż przed liftem. 

Za te pieniądze jest naprawdę ok 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo mi się ten kolor podoba, jeśli to podstawowa paleta to wybrałbym go teraz zamiast mojego białego.

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

Opublikowano
W dniu 11.08.2023 o 20:47, l.e.s.t.e.r napisał(a):

A oto i mój bieda rumak , najtańsza 3ka jaka może być 😉

Dokupiłem kilka drobiazgów żebym nie musiał czapki zaciągać na twarz jak nia w dzień jadę 😉

Nie przesadzaj!

Prezentuje się bardzo dobrze! 👍Lakier, felga, grill - wszystko doskonale pasuje do siebie.