Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z posiadaczy aktywnej subskrypcji na automatyczną aktualizację map online mógłby mi napisać jak odbywa się aktualizacja?

Czy jest jakieś powiadomienie o tym fakcie? Od zakupu auta odbyły się dwie aktualizacje map, i przy żadnej z nich nie wgrało się samodzielnie - musiałem finalnie wgrać przez pen-drive.

Opublikowano

Trochę krótko mam auto, ale z tego co zauważyłem to automatycznie wgrywają się mapy regionu w którym "mieszkamy" (to co ustawia się w konfiguracji) a całą resztę Europy trzeba wgrać z pendrive'a (ok 30GB).

Mogę coś więcej zaobserwować w następnym kwartale jak będzie update.

Opublikowano
4 godziny temu, apzs napisał(a):

Czy ktoś z posiadaczy aktywnej subskrypcji na automatyczną aktualizację map online mógłby mi napisać jak odbywa się aktualizacja?

Czy jest jakieś powiadomienie o tym fakcie? Od zakupu auta odbyły się dwie aktualizacje map, i przy żadnej z nich nie wgrało się samodzielnie - musiałem finalnie wgrać przez pen-drive.

Odbywa się to tak, ze pojawia się komunikat - mapy zostały zaktualizowane do …. ;).

O całym procesie dowiaduje się po fakcie - nic nie włączam, etc.