Skocz do zawartości

Czy podobają Ci się zmiany?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobają Ci się zmiany?

• Tak
      19
    • Nie
      23

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Powinna byc tez dodana opcja zmiany wersja mobilna, wersja komputer na dole gdzie język, motyw i kontakt. Wiele ludzi korzysta juz tylko i wyłącznie z urządzeń mobilnych ale nie znaczy to że lubią wersje mobilne forum. Teraz, żeby zmienić na komórce na wersję komputerową muszę to robić w ustawieniach chrome. Osobiście wersja komputerowa na te chwile jest dla mnie bardziej przejrzysta i czytelna.

Edytowane przez feel_x

🙃🙃

• Administratorzy
Opublikowano
1 minutę temu, feel_x napisał(a):

Powinna byc tez dodana opcja zmiany wersja mobilna, wersja komputer. Wiele ludzi korzysta juz tylko i wyłącznie z urządzeń mobilnych ale nie znaczy to że lubią wersje mobilne forum. Teraz, żeby zmienić na komórce na wersję komputerową muszę to robić w ustawieniach chrome. Osobiście wersja komputerowa na te chwile jest dla mnie bardziej przejrzysta i czytelna.

Mówisz i masz 🙂

Na dole w wyborze motywów są teraz dwie pozycje extra - z dopiskiem NR (od not responsive)

image.png.fda7c4ba23f4687af9304a1879de837e.png

Wybierz tą, która Cię interesuje i myślę że teraz będzie okej.

• Dziękuję 1
  • Administratorzy
Opublikowano
6 minut temu, Akira222 napisał(a):

A gdzie Comfortmedia.pl bo niewiem teraz czy ten rabat mi wejdzie 😕

Tematy zostały przeniesione do odpowiedniego działu - dziękuję za zwrócenie uwagi 🙂

image.thumb.png.7ba3fb531392380e3e1151bac762446b.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
4 minuty temu, Admin napisał(a):

Mówisz i masz 🙂

Na dole w wyborze motywów są teraz dwie pozycje extra - z dopiskiem NR (od not responsive)

image.png.fda7c4ba23f4687af9304a1879de837e.png

Wybierz tą, która Cię interesuje i myślę że teraz będzie okej.

Od razu lepiej 😉

• Lubię to 1

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

trochę słabo widoczne na tym tle. Akurat wypada biale na bialym.

Screenshot_20230530_235921_Chrome.jpg

🙃🙃

• Administratorzy
Opublikowano
7 minut temu, feel_x napisał(a):

trochę słabo widoczne na tym tle. Akurat wypada biale na bialym.

Screenshot_20230530_235921_Chrome.jpg

Grafika podmieniona 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano
9 godzin temu, Admin napisał(a):

Co do przypominania e-maila, nie możemy tego zrobić. Wtedy każda osoba znająca nazwę użytkownika, mogłaby przejrzeć Wasze adresy e-mail. Chyba nikt tego nie chce?

Ale wiesz że robi się to wysyłając maila przypisanego do konta, podając swojego nicka system wysyła maila na adres przypisany do konta.

Opublikowano (edytowane)

Dołączyłem w 2017 roku i mam dwa posty z wczoraj. 
Dlaczego nie ma innych poprzednich moich postów i zawartości wiadomości ? Coś robię źle ? 

IMG_5439.png

Edytowane przez adi07
  • Członkowie klubu
Opublikowano

chyba jeszcze nie skończyło się indeksowanie

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

pewnie autor postu używa jasnej wersji i nie zauważył, że skopiował tekst i wkleił w oryginalnym formacie, gdzie czcionka nie była domyślna i akurat w kolorze tła ciemnej wersji forum 😉

• Dziękuję 2

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@GR ma to sens, pytanie czy można systemowo to jakoś rozwiązać. No przy wklajaniu teksu może silnik forum mógłbyc czy wkleić tekst z formatowaniem czy bez. 🦾😎

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ciekawe na co pozwala ten silnik forum i choć widać, że na dużo więcej od poprzedniego, to mimo tego może być trudne odwrócenie wymuszania wklejania jako zwykły tekst - teraz jest to w menu kontekstowym wklejania jak w Windows\Office.

• Dziękuję 1

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Administratorzy
Opublikowano
5 godzin temu, M4R10 napisał(a):

@Admin jak zajrzysz to tego wątku mając czarny profil to również nie widzisz tekstu?

Hej

Poprawiłem zawartość, a na przyszłość przy wklejaniu można kliknąć PPM i wybrać "Wklej bez formatowania"

image.png.7fec3574f3a5441dacc02b97485e174a.png

Ewentualnie na dole edytora  po wklejeniu pojawia się opcja do usunięcia formatowania

image.png.8a724a11cd1c4d145c83f873bd747865.png

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
  • Moderatorzy
Opublikowano

Czy jest opcja wprowadzenia możliwości edycji postów bez ograniczeń czasowych?

• Lubię to 1

spacer.png

• Administratorzy
Opublikowano
W dniu 2.06.2023 o 10:07, koron1 napisał(a):

Nie można odpowiadać w wątkach "Sponsorowane" ?

Już można - przepraszamy za kłopoty - to nasz błąd.

W dniu 3.06.2023 o 21:10, Kuj0n napisał(a):

Czy jest opcja wprowadzenia możliwości edycji postów bez ograniczeń czasowych?

Musimy przemyśleć jak to zrobić w kwestii formalnej, prawdopodobnie skończy się na każdorazowej konieczności zaakceptowania przez moderację edytowanego wpisu.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Można ustawić "Twoją zawartość" jak w poprzednim silniku?

Tak, żeby to była lista wszystkich tematów, w których pisałem, byłem autorem, śledziłem, a nie jak teraz, że pojawiają się kilka razy te same tematy, wg. kolejności odpowiedzi w nich? nie potrafię tego przestawić.
Tamta lista była bardzo spoko, w tym wydaniu jest mocno średnie.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

o ja pierdzielę, nie zauważyłem tych dwóch opcji... Dzięki 🙂

• Lubię to 1

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
W dniu 1.06.2023 o 16:02, GR napisał(a):

Ciekawe na co pozwala ten silnik forum i choć widać, że na dużo więcej od poprzedniego, to mimo tego może być trudne odwrócenie wymuszania wklejania jako zwykły tekst - teraz jest to w menu kontekstowym wklejania jak w Windows\Office.

Na dużo więcej niż poprzedni 🙂 To jeden z najlepszych silników komercyjnych forum 🙂 Również mam na nim forum. Poprzedni phpBB czyli darmowy skrypt forum jest bardzo przestarzały i mało funkcjonalny. Zmiana na plus 🙂 PS: Polecam uruchomienie logowania za pomocą nazwy użytkownika lub email, bo aktualnie jest tylko email.