Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam nadzieje ,ze nikt tego tematu nie zamknie..szukalem ale nie znalazlem konkretnej odp..

pytanie moje a rowniez prosba o wsakazanie najladniejszych waszym zdanie felg do bmw..np 17" 18" 19" 20" moze macie ciekawe zdjecia??? :cool2: :cool2:

Edytowane przez best
Opublikowano

To ja zapytam w jakim celu Ci ta informacja?

Chcesz na tej podstawie wybrać takie, które Tobie się będą podobać?

Opublikowano
jest jakis uzytkownik bodajze 735 na tym forum ktory ma 20" (chyba) sloneczka .. wg mnie nie ma ladniejszych felg do E38
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

A nie widzisz sprzeczności?

Ja mam szukać i pokazywać Ci felgi, które mi się podobają, będę tracił czas na poszukiwania, wklejanie itp, a Ty spojrzysz i "stwierdzisz nie podobają mi się, pokaż coś innego".

Przy okazji zmień tytuł tego posta na zgodny z regulaminem i zmień wielkość liter. Poczytaj coś o netykiecie i będziesz wiedział o co mi chodzi...

Opublikowano
no co, spoko temat dla tematu, kazdy bedzie wklejal, ktos sie obrzuci po drodze od burakow albo bananow, topic bedzie na topie, nic sensownego, ale archiwum images.google sie tu zrobi... taaka jazda, mowie wam

Zapewniam, że do tego nie dopuścimy :) Dużo wczesniej zostanie zamknięty.

best, przeczytaj swój temat i zastanów się czy jest wystarczająco czytelny dla potencjalnych czytających. Po przeczytaniu tematu domyślasz się o co chodzi autorowi, bo ja nie. Popraw.

Opublikowano

Ja mam szukać i pokazywać Ci felgi, które mi się podobają, będę tracił czas na poszukiwania, wklejanie itp, a Ty spojrzysz i "stwierdzisz nie podobają mi się, pokaż coś innego".

Przy okazji zmień tytuł tego posta na zgodny z regulaminem i zmień wielkość liter. Poczytaj coś o netykiecie i będziesz wiedział o co mi chodzi...

Taaaaaaak odpowiedź godna moderatora :cool2: Tak trzymac... Jeszcze go sponiewieraj troszkę !! Przy okazju zamknij dział mechanika ktoś napiszę posta jak coś naprawic ktoś inny przeczyta i stwierdzi ze za dużo roboty i pojedzie do serwisu.. Bezsens okrutny :duh: Moim zdaniem Alpiny najładniejsze !!

Opublikowano

"kessey" czy ty aby nie przesadzasz?zrobilem cos zlego?temat zmieniony na male litery co jeszcze mi powiesz ? ze za male lub duze zdjecie dalem?.przyczepiles sie do mnie i tyle.nie chcesz to nie trac czasu sa napewno inni ktorzy temat lubia i skorzystaja..nie zdziwie sie jak dostane o ciebie kolejne nieuzasadnione ostrzezenie :nienie:

te pierwsz to moja wizja komputerowa..

http://img50.imageshack.us/img50/6024/1248138165pe3.th.jpghttp://img286.imageshack.us/img286/4467/1300955066wc7.th.jpg

http://img286.imageshack.us/img286/931/c15690263ul4.th.jpg

Opublikowano

Taaaaaaak odpowiedź godna moderatora :cool2: Tak trzymac... Jeszcze go sponiewieraj troszkę !! Przy okazju zamknij dział mechanika ktoś napiszę posta jak coś naprawic ktoś inny przeczyta i stwierdzi ze za dużo roboty i pojedzie do serwisu..

Masz coś do mnie? Zapraszam na PW. Wyjaśnię Ci wątpliwości.

"kessey" czy ty aby nie przesadzasz?zrobilem cos zlego?temat zmieniony na male litery co jeszcze mi powiesz ? ze za male lub duze zdjecie dalem?.przyczepiles sie do mnie i tyle.nie chcesz to nie trac czasu sa napewno inni ktorzy temat lubia i skorzystaja..nie zdziwie sie jak dostane o ciebie kolejne nieuzasadnione ostrzezenie :nienie:

Nie, nie przyczepiełem się. Moim obowiązkiem jako moda jest dbanie o porządek na Forum. Wytłumacz mi proszę skąd mam wiedzieć co jest w środku w poście zatytułowanym "[PYTANIE] Felgi najladniejsze". Co autor ma na mysli, czy mogę mu jakoś pomóc? ja bym taki wątek zatytułował np tak "Jakie felgi najładniejsze do e34". Czy nie byłoby jasniej? Spodziewałbym się, że wątek odwiedzą ludzie, którzy mają coś do dodania. Tyle ode mnie.

Opublikowano
wiem z doświadczenia że nie istanieje coś takiego jak "najładniejsza felga" , choćbyś sie znalazł w magazynie gdzie byłoby 100000000000 róznych wzorów felg i wybrał te "najłądniejsze" to zapewniam cię , że rok jazdy na nich , góra dwa i by ci się znudziły, ja jestem akurat zwolennikiem czestego zmieniania felg :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
KUJON :cool2: ..mamy ten sam problem..tez lubie felgi i jak juz mysle ,ze to te to mija czas a wlasciwie sezon i juz mam w glowie inne.. :D

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

...

łał ... wydaje mi się , że to zbyt ostre podejście jak również mi się wydaje że po to jest forum aby jeden forumowicz się "namęczył" i wklei fotki które ma (nikt nie kazał szukać) , aby temu drugiemu pomóc w wyborze .

Jak dla mnie to tu może być i 5000 fotek - zawsze miło popatrzeć ...

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano

łał ... wydaje mi się , że to zbyt ostre podejście jak również mi się wydaje że po to jest forum aby jeden forumowicz się "namęczył" i wklei fotki które ma (nikt nie kazał szukać) , aby temu drugiemu pomóc w wyborze .

Jak dla mnie to tu może być i 5000 fotek - zawsze miło popatrzeć ...

Może i ostre, ale wyobraź sobie, że nie każdy korzysta z super szybkiego łącza. Ja np b. często korzystam z EDGE'a lub gprs'a i każda fotka w poście to dla mnie zbędne 200k danych do ściągnięcia...

Poza tym nie wiem nawet jaki typ felg podoba się autorowi. Zresztą EOT.

Opublikowano

"kessey"-podobno jestes tu od porzadku :!: ok, :!:

wydaje mi sie ,ze troszke przesadzasz :roll2: :roll2:

autor tego postu nie mial i napewno nie ma nic zlego co ty insynlujesz..

jak widzisz temat bardzo sie dobrze rozwija i ma grono wielu fanow!!!

moze lepiej zrobisz a wlasciwie zrobicie nowy dzial "z fotkami felg lub kultowych bmw zrobione ze smakiem" czy cos w tym stylu... :cool2:

i wtedy ty nie bedziesz mial takich problemow jakie piszesz a i gwarantuje ci ,ze "dzial" przyniesie spooooro!!! fanow.... :cool2: :cool2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

co prawda te felgi nie są od mojej Buni, ale prezentują się bardzo ładnie:)

http://wwwnt.if.pwr.wroc.pl/kwazar/cad/cad-felgi/images/BMW_Coupe32.gif