Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam widzę toczyła się rozmowa również o innym aucie i takie zamieszanie trochę :roll:

Rzuci ktoś okiem mi na samochód z ogłoszenia? doczytałem z poprzedniego tematu,że fotele są zmienione z materiałowych na sportowe i był malowany jeden element tylny błotnik.Ze zdjęć rzuca mi się w oczy zderzak przedni i tylny jakby odcień mocniejszy

Czy cena według was jest duza? mała?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" :roll2:
Opublikowano
zdjęcie z pod maski to według was myty silnik i pozostałości jakieś białego nalotu? w ogóle warto zawracać sobie głowę tym autem? może ktoś się coś jeszcze wypowie o samochodzie? z góry dziękuje :cool2:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Twój poprzedni nick niko999 znudził się już? Po co zakładasz te tematy?
Opublikowano
Po pierwsze, dublujesz tematy, po drugie, wystarczająco już było powiedziane o tym samochodzie... pojedź i sam je zobacz, a jeśłi, tak jak Kruk pisał, jesteś niko999 na innym koncie to nasze wypowiedzi i tak nie mają żadnego sensu bo nie pojedziesz i nie zobaczysz tego auta.
Opublikowano
Po pierwsze, dublujesz tematy, po drugie, wystarczająco już było powiedziane o tym samochodzie... pojedź i sam je zobacz, a jeśłi, tak jak Kruk pisał, jesteś niko999 na innym koncie to nasze wypowiedzi i tak nie mają żadnego sensu bo nie pojedziesz i nie zobaczysz tego auta.

92r w nicku sugeruje, że gość jest po 30stce..dramat :duh:

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wystarczy spojrzeć że w obu tematach w tym samym czasie usunięte zostały linki do ogłoszeń.

A ogłoszenie jest tutaj: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-3-0d-manual-lift-super-stan-tuv-z-niemiec-ID6FuFjR.html

Dodałem też w starym temacie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wrzuciłem ponownie linki do tematów.