Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakładam, ze oprogramowanie wszyscy mamy takie samo lub bardzo podobne, wiec moze dla kogos sie ten post okazac pomocny, a dla innych nie bedzie zbyt odkrywczy. :wink:

irytujace dla mnie bylo gdy za kazdym razem jezdzac z domu do pracy oraz odwrotnie, wyskakiwaly mi powiadomienia z nawigacji z propozycja trasy, mozna to potwierdzic lub odrzucic... po czym powiadomienie i tak nie znika...

otoz mozna to wylaczyc! :oops: prosta sprawa kroki są następujące

1. odpalamy nawigacje idrive z menu na lewej krawedzi ekranu lub z przycisku obok pokretla idrive

2. w prawym dolnym rogu wchodzimy w "ustawienia"

3. następnie "skonfiguruj usługi"

4. odhaczamy "ucząca się nawigacja"

Voila! Koniec z natrętnymi powiadomieniami z propozycja trasy. :mrgreen: jezeli moglem pomoc, to ciesze sie niezmiernie :mrgreen:

Opublikowano

Dzięki, też mnie to troszkę irytuje, ale nie na tyle żeby poszukać wyłączenia tego :mrgreen:

Ale jak już podałeś gdzie to se wyłącze, a co :lol:

Pozdrawiam

KrzychoM

• 1 rok później...
Opublikowano

cierpliwosci 😋 musi dzialac, sprawdzone, moze przy nastepnej jezdzie jak sie zresetuje chwilowy licznik trasy itp.