Skocz do zawartości

Uniwersalny uchwyt tablet BMW Travel & Comfort 51952408224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co by nie było to każdy taki wieszak jest niestety dodatkowym zagrożeniem w sytuacji awaryjnej….szczególnie jeśli nic w nim akturat nie ma…wiem to z własnego doświadczenia jak mi dzieciak za szybko przed domem pas odpiął a ja musiałem awaryjnie zahamować…na szczęście tylko solidnie podrapał nos o ten wieszak na tablet. Jak na codzień nie używany to polecam odpinać.
Opublikowano
Mam dwa te uchwyty i używam dla dzieci w trasie. Polecam, trzeba tylko dobrze dobrać adapter do typu urządzenia (niestety jest problem z nowymi wersjami urzadzeń jak ktoś często zmienia). No i demontować jak się nie używa jak słusznie kolega wcześniej napisał.
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano
tak, mam takie. Dzieci rysują na nich w trasie. Trzeba tylko zwrócić uwagę, że jak masz foteliki i masz system travel&comfort (czyli otwory w oparciach przednich foteli) to te stoliki są zbyt nisko, bo nie otworzysz nich bo się zatrzymają na nogach dzieciaków. Więc albo wpinasz je w uchwyt który montujesz w zagłówkach (sprzedawany osobno), albo używasz ich dla dzieci które nie jeżdżą już w fotelikach.
Opublikowano
Mam dwa te uchwyty i używam dla dzieci w trasie. Polecam, trzeba tylko dobrze dobrać adapter do typu urządzenia (niestety jest problem z nowymi wersjami urzadzeń jak ktoś często zmienia). No i demontować jak się nie używa jak słusznie kolega wcześniej napisał.

jakich firm masz tablety? korzystasz z tych "nakładek" BMW dedykowanych do tabletów Samsung oraz Apple?

Opublikowano

jakich firm masz tablety? korzystasz z tych "nakładek" BMW dedykowanych do tabletów Samsung oraz Apple?

Mam 2 Ipady ale różne generacje. Na jeden weszła mi nakładka BMW (fajna, gumowa, polecam), na drugi już BMW nie miało nakładek, więc po prostu mam jakąś nakładkę nie-bmw i wkładam ją po prostu w uchwyt. Uchwyt jest regulowany więc wchodzą tablety różnej wielkości