Skocz do zawartości

N57, kupiony zregenerowany silnik a filtr oleju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mechanik który mial przeprowadzić mi remont w n57d30b, namówił mnie na silnik zregenerowany z

Warsztatu gdzie kilka juz takich kupil, po czasie zacząłem wnikać w opinie ludzi na temat takich jednostek i mam obawy ze moze sie okazać bublem, przejechałem 6tys km , chodzi lalka 260 na autostradzie f10 dala rade sie rozbujać, pytanie do Was. Otworzyłem filtr oleju przy drugiej wymianie, mial przejechane około

3 tys, nie znalazłem żadnych opiłków, wygladalo to całkiem niezle, mimo to jest szansza zeby silnik mogl sie ponownie zatrzeć ?

Opublikowano

Tak będzie chodził jak go zregenerowali, pytanie co dali nowe i jakie, wystarczy oglądnąć ceny części i już wiemy co mogło być w nim zrobione...naprawisz swój to wiesz co masz a tak loteria...

Jest film na YT jak Chris rozbiera zregenerowany silnik 1,9tdi...tutaj kupiony od lipnej firmy...

Opublikowano
Mysle ze jest szansa trafic na taki "zregenerowany" silnik ktory jest w dobrym stanie jesli nie jest on tak naprawde regenerowany tylko zostal wyjety z samochodu i umyty tak zeby wygladal na regenerowany. Inaczej to raczej jest bomba ktora w koncu wybuchnie :)