Skocz do zawartości

plastikowe podszybie zespolone razem z uszczelką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam pytanie czy mozna gdzies kupic ta uszczelke pod przednia szyba bo mi sie troche poszczerbila hihi mam nadzieje ze wiecie o jak auszczelke mi chodzi ?? Edytowane przez narki
Opublikowano
" plastikowe podszybie zespolone razem z uszczelką " ale to chyba nie jest polaczone z uszczelka od szyby to jest taka wsumi jakby chyba oslona no niewiem jak to wytlumaczyc dalbym zdjecie ale niewiem jak hi a tylko w aso mozna to kupic ??
Opublikowano

narki: Zapewniam Cię, że jest połączone:) A problem , o którym piszesz to standardowa oznaka upływu czasu;)

Kowal: to w którym ASO dają za pół darmo;) Bo w autoryzowanym sklepie z częściami - 185 zł:(

Opublikowano
W ASO Misiak w Krakowie zapłaciłem coś ok. 100zł do coupe a do sedana i tym podobnych nie powinno być droższe. Kupiłem tam też uszczelkę wokół przedniej szyby i kosztowała ona ok 70zł. Niektóre rzeczy można kupić dość tanio a jak komuś wydaje się za drogo to niektóre można kupić w zamiennikach albo używkach.
Opublikowano
hi jeszcze jedno a mozna kupic zamiennik tego?? i jak tak to w normalnym sklepie z czesciami czy tez w aso chyba ze ktos zna dobry sklep internetowy ??? :mrgreen:
Opublikowano
Podszybia nie robia w zamiennikach a co do używek to sam decyduj czy warto. Podałem ci to jako opcję ale nie znaczy że polecam. A ASO na śląsku nie wiem gdzie jest, ale raczej w większych miastach.
Opublikowano
W ASO Misiak w Krakowie zapłaciłem coś ok. 100zł do coupe a do sedana i tym podobnych nie powinno być droższe. Kupiłem tam też uszczelkę wokół przedniej szyby i kosztowała ona ok 70zł. Niektóre rzeczy można kupić dość tanio a jak komuś wydaje się za drogo to niektóre można kupić w zamiennikach albo używkach.

Drogo, niedrogo, ale podszybie z używek może za chwilę dojść do stanu, takiego, w jakim jest to, które chce się wymienić ... Jest to element, który (jesli sie wymienia), to raczej na nowy . Powiedz, Kowal, czy można zamówic wysyłkę w ASO? Bo w mojej okolicy Aso niet :(

Opublikowano
Ja kupiłem uzywke za jakies grosze w bdb stanie niecały rok temu, popsikałem jakims preparatem do konserwacji plastiku i smiga az milo :) Nic złego sie z nia nie dzieję, takze ja bym polecał poszukac z jakiegos "rozbitka" tego elementu, bo 100zł za kawałek plastiku troche duzo :)

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png