Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam problem z dostępem bezkluczykowym w e65, działa tylko przy bagażniku. Elektryk twierdzi, że zdiagnozował błąd anteny w klamce kierowcy może ktoś wie jak rozwiązać problem??

Opublikowano
Odepnij wadliwą klamkę bądź wymień na nową. Ja w swojej byłej E65 wymieniłem wszystkie 4 na nowe i system cieszył 4 lata u mnie i teraz cieszy nowego nabywcę i pewnie podziała jeszcze kilka ładnych lat.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema, Auto mam od nie dawna.

Mogę odpalić auto bez wkładania klucza do slotu ale nie otworze auta bezdotykowo. Ktoś nakieruje ?

A097 - TAGE_FAT_WUP_keine_Antwort

A0A7 - TAGE_BFT_WUP_keine_Antwort

A0B7 - TAGE_HILI_WUP_keine_Antwort

A0C7 - TAGE_HIRE_WUP_keine_Antwort

Wychodzi mi że wszystkie klamki nie reagują... Te klamki tak zdychają czy auto wymaga kalibracji/aktywacji etc ? Moduł PGS ? Auto stało jakiś czas bez akumulatora.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Błędy mają status aktywny? Jeżeli przy naładowanym akumulatorze żadna klamka Ci nie odpowiada - nie otwiera, nie zamyka, no to pora wyciągnąć i zobaczyć co się z kablami dzieje. Jeżeli kable są całe to albo klamki padły wewnętrznie i pozostaje wymiana (na test możesz sobie podmienić jedną na sprawną i zobaczyć czy działa), albo coś ze sterownikiem od nich jest nie halo - ale to już wykracza poza moje możliwości podpowiadania :)
Opublikowano

Chyba będą klamki.... Bo comfort access działa przy bagażniku :mrgreen:

Rozbiore kiedyś i zobaczymy :) dam znać co wyjdzie.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu