Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś z Was ma może taką ładowarkę?

https://pl.aliexpress.com/i/33033365361.html?gatewayAdapt=glo2pol

Jeżeli tak to czy to działa i jak wyglada instalacja?

Zastanawiałem się nad założeniem oryginalnej w miejscu snap in adaptera: https://allegro.pl/oferta/adapter-uchwyt-z-ladowaniem-bezprzewodowym-bmw-11716321899 ale chyba wygodniejsza w użytkowaniu (bez otwierania schowka podłokietnika) będzie ta od przyjaciół ze wschodu.. ;)

Jeżeli ktoś posiada jedna czy drugą chętnie wysłucham opinii.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oryginalna w miejscu Snap-In działa dobrze, nie zdarzyło mi się żeby np. przegrzewała telefon (choć tu dużo zależy tez od telefonu).

W sumie to fakt iż jest w podłokietniku - może być zaletą w słoneczne dni, bo telefon nie jest nasłoneczniony (przykładowo w iX3 ładowarka jest właśnie w odsłoniętym miejscu i jest problem jak mocno swieci słońce)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Też myślałem o tym dodatku ze wschodu, co prawda mam wbudowaną w podłokietniku - oryginalną, ale... Kto by pomyślał że pakiet "telefonia komórkowa" jest tak nowoczesny i super funkcjonalny, że w tej wolno ładującej stacji nie mieści się już nawet zwykły S20. Fajnie to wymyślili.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ja właśnie tęsknię za tą wolną ładowarką z X1.

Obecnie korzystam z fabrycznie wbudowanej ultra szybkiej i telefon się regularnie przegrzewa. Poza tym szybkie ładowanie nie wpływa korzystnie na żywotność akumulatora…

Opublikowano
Mam taką ładowarkę indukcyjną zainstalowaną od paru lat . Działa bezproblemowo z iPhonem w grubym skórzanym futerale, jest w dogodnym miejscu blisko portu USB. Zaletą jest tez to że stanowi osłonę schowka ( fabrycznie odkrytego) i ma przedziałki na drobne lub żetony.Telefon się nie grzeje a szybkość ładowania wystarczająca.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie,

pojawił się problem: zmieniłem telefon i ter NIE MIEŚCI mi sie w ładowarce indykcyjnej w podłokietniku.

Czy da się to jakoś wyregulować? Brakuje 1cm... :(

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Czy ma ktoś patent na powiększenie wsadu do tej ładowarki? u mnie brakuje dosłownie 5 mm..... :roll: