Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wymienić drążek kierowniczy z końcówką na prawej i lewej stronie i nie wiem czy są jakieś różnice .

Znalazłem drążek i pisze prawa/lewa strona zastosowanie natomiast końcówki mam albo lewa lub prawa.

Ktoś może mi to wyjaśnić .

Opublikowano
Końcówka drążka po prawej i lewej stronie różnią się ale sam drążek kierowniczy jest taki sam. Czyli potrzeba końcówkę lewa, końcówkę prawa i 2 drążki. Przynajmniej ja tak to rozumiem. Tez mam zamiar zabrać się za to stukanie i własnie taki komplet kupiłem.
Opublikowano

Czesc.

Wymieniłem u siebie dwa wahacze z przodu lewa/prawa strona, te do ktorego przykrecany jest amortyzator, dwie koncowki drazka kierowniczego i jeden drazek kierowniczy.

Marka Delphi.

Numery czesci:

-Wahacz lewy TC2869, prawy TC2870

-Koncowki lewa TA2707, prawa TA2708

-Drazek kierowniczy L/P wspolny numer TA2780

Ps.

Prawa koncowke poszło odkrecic ale z bolem. Lewa strona wymieniony caly drazek kierowniczy TA2707 i TA2780

Nie dało sie rozkrecic.

Powodzenia z wymiana

Opublikowano

Dzięki za porady . Kupiłem komplet na obie strony .

Wymieniam bo mam dziwne odgłosy przy parkowaniu i kręceniu kierownicą .

Czy to pomoże przekonam się dopiero za jakieś 3 tygodnie mam tylko nadzieję że to nie maglownica .