Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuje od 3 tygodni lamp na rynku i nie ma, do wersji LCI lamp można kupić w każdym rodzaju, tuningowe, czarne itd ale do wersji przed lift nie ma kompletnie nic, nie wiecie może gdzie moge w normalnej cenie dostać lampy black line czy jest to taki rarytas na rynku?
Opublikowano
2 tys za lampy w aucie za 20, gdzie sens gdzie lojgika, nie ma zamiennikow jakis tanszych? To juz chyba lepiej zmieniac klape i wsadzac poliftowe..
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Naprawdę uważasz, że twoje pretensje są podstawne i takie lampy mają kosztować 100 zł, bo auto ma 20 lat?

Amortyzator do auta 20 letniego i rocznego będzie kosztował tyle samo. Przecież koszt produkcji jest taki sam.

Malowanie drzwi w ASO kosztuje tyle samo dla auta 3 miesięcznego jaki i 20 letniego.

Opublikowano

Teraz już rozumiem o co chodzi z tymi lampami, od razu widać że bogacz jedzie. :cool2:

Złoto odpada.

1571541642_g2mccg_600.jpg

Opublikowano
Nie stać mnie to nie zakładam... A później z E90 robi się lanos, bo CHCE, ale TYLE nie zapłace.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tu jest taniej.

https://www.leebmann24.de/heckleuchte-blackline-bmw-3er-e91-touring.html.

Sam zmieniałem w swojej E91 jak ją kupiłem.

Tylko, że to było 15 lat temu...

Dlatego cieszcie się, że możecie kupić E91 za 20 tys.

W 2006r dałem za roczne 320d E91 120 tys. złotych.