Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam problem z trybem auto w wycieraczkach. Kupilem auto i wracajac zaczelo padac. Kliknalem auto i wycieraczki raz przelecialy i potem juz nie chcialy ruszac same. Nie dzialala w ogole regulacja ta czasowa w pokretle. Dzialalo tylko jedno pukniecie w dol i te tryby w gore. Po przyjezdzie do domu odpalilem bmwbimmer i zresetowalem ustawienia sensora deszczu i teraz jest tak ze ta regulacja w pokretle nadal nie dziala a jak klikne przycisk auto to wycieraczki chodza ale w jednym stalym tempie. Nic sie nie zmienia.

Macie pomysly co to moze byc?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po kliknięciu guzika zapala się zielona kontrolka na manetce i aktywuje się sensor deszczu.

Wycieraczki bez względu na to czy pada czy nie wykonują jeden cykl pracy.

Pokrętło zmienia jego czułość a nie nastawy czasowe.

Możesz mieć np. włączony system a wycieraczki mogą wcale nie pracować

Nie wiem jak testujesz jego działanie. Lejesz wodą po szybie ???

Masz jakieś błędy ??

Opublikowano
Tak zapala sie zielona dioda. Czasowka nie dziala mi w ogole tzn nie ma tej regulacji. Nie wazne jak i co zrobie i jest tylko jeden tryb czasowy. Jadac z auto wycieraczka jest tylko jeden staly tryb wycieraczek. Nie wazne czy pada na maxa czy pada bardzo slabo. Jakby nie reagowal w ogole na sensor deszczu. Lookne dzis bledy i dam znac czy cos jest od sensora.
  • 1 rok później...