Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

poszukiwań f31 ciąg dalszy, znalazłem kolejną dość niedaleko, jeśli możecie rzucić okiem to będę bardzo wdzięczny.

Vin: wba3k11070f820114

https://www.olx.pl/d/oferta/bmw-f31-318d-143km-sliczna-navi-nowy-rozrzad-CID5-IDOvaQL.html

Dużym atutem jest w niej wymieniony rozrząd - o ile będzie można zweryfikować wiarygodność wymiany.

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam

Opublikowano
A co jest takiego złego w tym manualu ? Jakoś nigdy nie byłem przekonany właśnie do automatu a na manual nigdy nie narzekałem.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

A po co ci manual w dieslu? Co tam jest fajnego machaniem drążkiem w aucie 140 KM w korku?

Szukaj automat poważnie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A co jest takiego złego w tym manualu ? Jakoś nigdy nie byłem przekonany właśnie do automatu a na manual nigdy nie narzekałem.

Montowany w serii F30 automat ZF8, ma 8 biegów, dzięki temu na trasie pali mniej.

Jest bezawaryjny, tylko wymieniasz olej.

F30 ze skrzynią manualną jest trudno sprzedawalne.

Opublikowano

Przejrzałem ogłoszenia z zaznaczoną opcją "automat" i niestety nawet przy nagięciu budżetu (na sam zakup liczyłem do 40k) w granicach 42tys. wybór jest mizerny.

Pomijając kwestię manualnej skrzyni to co myślicie o tym konkretnym autku ? :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
40k to był budżet na słabe f31 ale dwa lata temu.