Skocz do zawartości

Amortyzatory M-Technik - jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam fabryczne zawieszenie M-Technik i pojawiła się konieczność wymiany amortyzatorów. Fachman stwierdził, że sprężyny zostają stare, ale amorki trzeba nowe. I pytanie... co założyć do M? Sachs, bilstein, czy może Supersport, które są w dobrej cenie? Proszę o rady, bo fachman mi sugeruje, że fabryczne za 650 zł/szt. na przód :mad2: :mad2: Edytowane przez adik_32
Adi
Opublikowano
Mam fabryczne zawieszenie M-Technik i pojawiła się konieczność wymiany amortyzatorów. Fachman stwierdził, że sprężyny zostają stare, ale amorki trzeba nowe. I pytanie... co założyć do M? Sachs, bilstein, czy może Supersport, które są w dobrej cenie? Proszę o rady, bo fachman mi sugeruje, że fabryczne za 650 zł/szt. na przód :mad2: :mad2:

Witam!

Każde z wymienionych przez Ciebie amorków są dobre teraz tylko kwestia ceny.Niestety do 540 musisz tyle zapłacić za amorki ,zobacz której firmy są najtańsze i kupuj.Ja zostałbym przy Sachsie!

Pozdro!