Skocz do zawartości

jak ustawic spryskiwacze do lamp w e39 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie moge poradzic sobie ze spryskiwaczami do lamp przednich w e39, normalnie robie to szpilka lub igła (przy spryskiwaczach szyb), ale tu nie moge poruszyc, moze wiecie jak to zrobic ?
pozdro z centrum PL... :) ---ESI 50KL---
  • 4 lata później...
Opublikowano
Poradziles sobie ze spryskiwaczami? Bo tez mam problem, pryskaja na bok za auto, ale siedza tak twardo ze nieda sie ich przekrecic.
Opublikowano

Ja zimą miałem zjazd z zaśnieżonego chodnika i uszkodziłem zderzak, zreperowali (skleili), ale od tej pory nie działają spryskiwacze świateł.

Co może być tego przyczyną? :roll:

Opublikowano

no pewnie nie podlaczyli z powrotem, bo jak sie zdejmuje zderzak to trzeba je odlaczyc, przwod dochodzi z prawej strony samochodu zajrzyj moze zobaczysz

w razie czego zderzak sie sciaga w parenascie minut wiec jak masz chec to zdejmij go sam

w gorszym przypadku komus czegos brakowalo i u Ciebie to znalazl ;)

Opublikowano
Przewód z dochodzącym płynem od zbiornika w nadkolu został podłączony (w AutoClassic), ale dalej spryskiwacze nie działają, Mechanicy u Adama też nie wiedzieli co jest grane.