Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie. Kiedys tam jak czysciłem autko, wyjelem wlacznik, a wlasciwie sama plastykowa oslonke i jak ja zlozylem do kupy to pstryczek-elektryczek nie chce zaskoczyc. Przyciskam i musze trzymac. Jestemn na 99% pewny ze nic mi nie wypadł, ze wszystko jest jak byc powinno, ale nie zaskakuje. Moze sie to wydawal blachostka, ale w trasie awaryjne moga sie przydac, a moj nie dziala jak powinien. Co powinienem zrobic, aby pozbyc sie usterki?
Opublikowano
Jak w temacie. Kiedys tam jak czysciłem autko, wyjelem wlacznik, a wlasciwie sama plastykowa oslonke i jak ja zlozylem do kupy to pstryczek-elektryczek nie chce zaskoczyc. Przyciskam i musze trzymac. Jestemn na 99% pewny ze nic mi nie wypadł, ze wszystko jest jak byc powinno, ale nie zaskakuje. Moze sie to wydawal blachostka, ale w trasie awaryjne moga sie przydac, a moj nie dziala jak powinien. Co powinienem zrobic, aby pozbyc sie usterki?

Zajrzyj do niego - wewnatrz powinna byc sprezynka i drucik. Wydaje mi sie, ze brak drucika - ma on ksztalt mniej wiecej taki l___________l

Opublikowano

...to moze wez poszukaj na allegro i kup taki wlacznik( nie wiem jak cena w twoim modelu si eplasuje ale np. w36 sa za 15-20zł)

powiem ci jeszcze tak "LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO" JA SIE JUZ NAUCZYLEM ZE JAK COS JEST DOBRE TO ZOSTAW TO nie ruszaj bo przedobrzysz i popsujesz-naucxzylem si ena bledach-a wszystko wina Maniakalnej obsesji ze ma byc wszytsko idealne

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano

Jeżeli rozbierałeś przycisk to pewnie zgubiłeś taki miniaturowy metalowy wihajster :mrgreen:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img348.imageshack.us/img348/5420/awaryjneka2.jpg

Przycisk ma prostą budowę - raczej nic innego nie wchodzi w rachubę (chyba że ten biały plastik jest wytarty i nie zaskakuje )

Jeżeli nie doszedłeś to takiego stopnia rozbiórki i zdjąłeś tylko ten plastik z narysowanym trójkątem to mogło Ci coś wpaść do środka i nie pozwala dojść przyciskowi do końca

Opublikowano
Nie rozbierałem całego, tylko jak mowisz tą plastykowa oslonke. Zeby sprawdzic co sie stalo musze rozebrac caly przycisk?

Niestety, tak. Nie jest to trudne, tylko trzeba się zaopatrzyć w cienki śrubokręt.