Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie proszę o pomoc najlepiej o fotki gdzie i jak jest zamontowany czujnik poziomowania zawieszenia w bmw f31 na prawym tylnych zawieszeniu. Nie mogę połapać się na zdjęciu z serwisówki.

Mam czujnik z tego auta i nijak mi nie pasuje. Masakra. Proszę o pomoc. ratujcie

Opublikowano

Dzięki też myślę że to będzie na lewym kole bo na prawej stronie ( patrząc w kierunku jazdy) miejsce do montażu czujnika na wachaczu jest po stronie drążka - wahacza do regulacji zbieżności, na samej belce brak jest możliwości montażu czujnika. Tak jak pisze kolega musi to być na lewym kole z tyłu ale to burzy moje inf. gdzie by w takim razie były te czujniki montowane. Czy z z przodu na lewym kole i tylnym prawym czy inaczej bo już zgłupiałem.

Chyba że czujnik są montowane tylko po jednej stronie , albo belka i wachacze są inne do wersji z ksenonami i bez .

• Moderatorzy
Opublikowano
Lewy przód i lewy tył, podłączone do modułu w tunelu środkowym :)

spacer.png

• Moderatorzy
Opublikowano
Po przekątnej czujniki klocków :) lewy przód, prawy tył.

spacer.png