Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sa 2 problemy ktore wystapily w jednym czasie. Bmw e66 2006 komfortowy dostep przestal widziec klucz oraz sam klucz otwiera zamyka jak mu sie zechce czasem po jednym kliknieciu zamknie/otworzy czasem po 20 .

Bledow brak .

Wymieniona zostala antena. Problem nie ustapil .

Dodam ze sa 2 piloty jeden leciwy drugi noweczka ASO oba zachowuja sie tak samo .

Teraz pytanie jaki jeszcze modul oprucz samej anteny muwie o antenie tej po lewej w slupku z tylu (radio/pilot) odbiera sygnal po nacisnieciu pilota? No i czy ktos sie spotkal z takim przypadkiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Temat ogarniety okazalo sie ze przy opcji z CA jest jeszcze dodatkowa antena i ona zdechla co ciekawe niema jej wymienionej w opisach mysle ze z powodu tych co z walizka pod domem czasem stoja i auto robi znikacza .
Opublikowano
Mowa o antenie a konkretnie modul tej anteny po prawej stronie z tylu . Jak ktos bedzie potrzebowal wiecej info to mam fajny likn z fajnym opisem wszystkich anten ktore znajduja sie w szybie oraz modulow do ktorych potem idzie sygnal .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam wersję z 2006 3.0 long aktualnie auto jest u mechanika bo robił mi zamek w drzwiach od kierowcy okozało się że jest też problem z przewodami w klamce, klamkę naprawił przewody podłączył i okazało się że drzwi otwierają się bez użycia kluczyka kluczyk jest w kieszeni co jest ok.Moje pytanie brzmi czy wszystkie drzwi powinny otwierać się bez użycia kluczyka czy tylko drzwi od kierowcy bo otwierają się tylko drzwi kierowcy.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkie drzwi powinny sie otwierac bez klucza oraz tylna klapa . Oraz wszystkimi klamkami tez powinnienes moc zamknac centralny rowniez bez kluczyka .
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 15.02.2022 o 21:55, kasa1984 napisał(a):

Mowa o antenie a konkretnie modul tej anteny po prawej stronie z tylu . Jak ktos bedzie potrzebowal wiecej info to mam fajny likn z fajnym opisem wszystkich anten ktore znajduja sie w szybie oraz modulow do ktorych potem idzie sygnal .

Bardzo proszę o info odnoście anten i modułu CA. Wg vin mam handsfree dostęp. Bagażnik otwieram z drzwi nie jestem w stanie.
[email protected]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Anteny są:

- cztery, po jednej na podłodze wewnątrz auta przy progu przy każdych drzwiach;

- dwie na tylnej półce od góry i od strony bagażnika

- dwie pod tylnym zderzakiem.

Moduł CA (A215):

1.png

• Lubię to 1