Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z instrukcji wynika, że lusterka boczne będą się grzać w momencie włączenia grzania szyby tylnej "wtedy kiedy będzie to potrzebne" (czy coś takiego). Mam problem, gdyż prawie non stop jeżdzę z mokrymi lusterkami w których nic nie widać. Nie wiem czy to grzanie jest tak beznadziejne, czy o czymś nie wiem. W poprzednim aucie (VW Tiguan) grzanie lusterek włączało się przełącznikiem i grzało natychmiast, szybko susząc lusterko. A tutaj BMW robi mi łaskę, że nagrzeje albo nie, w zależności jak uzna?

Czy też macie taki problem? Czy suszą Wam się lusterka natychmiast? Czy coś źle robię? Czy może jest to usterka?

Opublikowano

W żadnym z samochodów nie miałem powodów do narzekań na grzanie/osuszanie lusterek, działa "natychmiast".

Aktywacja grzania raczej na pewno nie jest zależna od ogrzewania tylnej szyby, a bardziej od temp zewnętrznej, ale to do potwierdzenia.

Stawiałbym na usterkę...

Opublikowano
W żadnym z samochodów nie miałem powodów do narzekań na grzanie/osuszanie lusterek, działa "natychmiast".

Aktywacja grzania raczej na pewno nie jest zależna od ogrzewania tylnej szyby, a bardziej od temp zewnętrznej, ale to do potwierdzenia.

Stawiałbym na usterkę...

popieram - zaró∑no co do usterki, jak i mechanizmu włączania