Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ponawiam pytanie. Czy można aktywować RTTI jakimś kodem tak jak mapy? Do tej pory kupowałem RTTI w sklepie Connected Drive, ale po usunięciu tej pozycji jako osobnej usługi, zakup zupełnie mija się z celem.
  • 4 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Miałem ten sam dylemat bo do map miałem już kupione fsc lifetime i planowałem tylko kupować RTTI (chyba było po 100?).

Nie znalazłem alternatywy i na black friday kupiłem Connected Booster L za 280.

spacer.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Cześć

Czy jest możliwość włączenia RTTI bez aktywnego pakietu „connected booster”?

tak, dla NBT, dla ROUTE, dla EVO 5,6, dla Entrynav2

pisz jak cos pomogę

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A dla BMW z Entrynav2 z USA jest jakaś możliwość z RTTI?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Szkoda.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, mi właśnie skończył się abo na connected booster xl, niestety nie ma już tej opcji i coraz mniej uśmiecha mi się płacić , a potrzebuję tylko właśnie rtti i update map. Pytanko jak można uruchomić ten rtti w evo id 6, bmw g30 17rok
Opublikowano
Witam, mi właśnie skończył się abo na connected booster xl, niestety nie ma już tej opcji i coraz mniej uśmiecha mi się płacić , a potrzebuję tylko właśnie rtti i update map. Pytanko jak można uruchomić ten rtti w evo id 6, bmw g30 17rok

Pisz pw, pomogę

Opublikowano

Pisz pw, pomogę

Wysłałem PW, odpowiesz ?

• 3 miesiące temu...