Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie. Auto M50D. Ostatni wypust tzn. 2020 rok. Od czego zależy rodzaj wyświetlacza klimy/nawiewu. U mnie jest jednokolorowy, w sumie dwu, w dzień jest biały, nocą pomarańczowy. Jak przeglądam foty innych x5 to tam jest kolorowy taki ładniejszy :D. Siedziałem ostatnio u kolegi w M550i i on ma też taki kolorowy. Myślałem , że ten typ tak ma po prostu. Od czego to zależy?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To te kolory na wyswietlaczu polegaja na kolorowym suwaku od mocy nawiewu chyba bo nic innego kolorowego u siebie nie kojarze.

W sumie dziwne ze BMW chce sie takie drobne roznice stosowac. Kto to moze wiedziec przy zamawianiu ze jest roznica w wyswietlaczu? Przeciez nigdzie to nie jest wyszczegolnione.

Opublikowano

Tak też myślałem, że jest to zależne od rodzaju klimy. Ten co mam to trochę dramat w porównaniu z tym kolorowym. Niestety brałem to co było z placu i ten konfig mi odpowiadał - katalogowo 580 tyś. Przed zakupem nigdy nie jeździłem X5 ani chyba żadnym świeżym BMW :D Auto kupiłem zdalnie tzn. na podstawie testow na YouTube i zdjęć przysłanych przez dealera. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma... :mrgreen: I zgadzam się w pełni z poprzednim postem, żeby na takim czymś oszczędzać to już lekkie przegięcie jest.

Fakt faktem,że zauważyłem tą różnicę dopiero teraz, czyli po zrobieniu 20 000 km, a tak jak poprzednio pisałem to widziałem to tylko w M550i u kolegi jak wsiadłem i stwierdziłem po prostu że w X5 tak ma być.