Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wpadłem niedawno w spora wyrwe w asfalcie. Bylo na tyle grubo ze nie wytrzymał bok opony tylko opona sie jakby rozeszła. Felga jednak pozostała cała. Gdyby to byla 22' a nie 21' to nie ma opcji zeby przetrwała. Na 21' trzeba uwazac na krawezniki wiec na 22' pewnie odpowiednio bardziej.

Na zime mam 20' i tutaj komfort jest wyraznie lepszy niz na 21' a i nie trzeba sie juz specjalnie o uszkodzenia martwic i jest to mila odmiana po przesiadce z letnich kół.

Drugi raz wybralbym chyba taki sam zestaw felg choc te czarne 22' nie powiem wygladem kusza...

Opublikowano
Przy systemach profesional tempomat działa od 0 do 210 przy zwykłych działa od 30 do 160. Zwykły działa w korkach ale od 0 do 30 km/h i jeżeli samochody staną to sam nie ruszy trzeba dodać gazu w profesional ruszy sam. Do tego przy zwykłych systemach nie mamy autonomicznej jazdy.

W sumie to o tą informację mi chodziło - nie mamy autonomicznej jazdy. W kongiguratorze pisze:

Ostrzeganie przed zjechaniem z pasa ruchu rozpoznaje linie wyznaczające pas ruchu i działa powyżej prędkości 70 km/h poprzez wibracje kierownicy.

Jeżeli ktoś ma: on nie utrzyma pasa ruchu, tylko zadrży kierownica, ale auto zjedzie, tak?